Rejser til Frankrig

Rejser til Frankrig

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Frankrig er Vesteuropas største nation både i areal og selvværd. Friheden, ligheden og broderskabets hjemland står som en af verdens vigtigste kulturcentre på grund af landets store bidrag til kunsten, litteraturen, filosofien, demokratiet og gastronomien. Alt hvad der er chic føles som om, det har oprindelse i Frankrig, hvor moden dikteres fra højborgene i Paris. Men Frankrig er også sydens varme, nordens frodighed og bjergkædernes vildskab. Frankrig er et uudtømmeligt rejsemål, der altid vil kunne byde på nye og spændende oplevelser.
Bedøm rejsemål
4,4
(91 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Frankrig

Alpe d´Huez

Alpe dHuez summer af stolte traditioner. Kultur og modernitet går hånd i hånd og giver den gamle by et udseende, man ikke ser alle steder i Alperne. Det skaber en unik stemning, der på charmerende vis gør Alpe dHuez til en af de mest afholdte skidestinationer i Frankrig.

Alsace

På grænsen til Tyskland ligger det vinrige Alsace, hvis vinmarker og grønne arealer huser mange smukke slotte og spændende byer. Strassburg er hovedbyen i området med et internationalt snit, idet den er værtsby for flere af Europas politiske institutioner.

Avoriaz

Den eneste trafik, du finder i Avoriaz, er hestekaner og skiløbere. Bilerne holder parkeret uden for byen, og med en lift i toppen og en i bunden af byen kan du faktisk komme til og fra skiområdet uden at traske rundt i tunge skistøvler

Bourgogne

Bourgognes natur henvender sig til alle, der nyder at være i den frie luft. Området inviterer til lange gåture, cykelture, rideture og fisketure, mens golfentusiaster kan boltre sig på greenen. For de historisk interesserede er der mange spændende gamle slotte, mens vinentusiasterne kan smage regionens berømte dråber.

Bretagne

Bretagnes kyststrækning er en oplevelse i sig selv. Tidevandet ændrer landskabet, når det flytter vandkanten op til 15 meter, hvilket gør kysten til et smukt, men også farligt bekendtskab. Inde i landet er der smuk natur og spændende byer, så det er ikke nogen overraskelse, at Bretagne er nordfranskmændenes foretrukne sommerresidens.

Chamonix

Chamonix - beskrivelse kommer snart.

Chamonix

Er du til noget af Europas bedste skiløb, en fantastisk udsigt til Vesteuropas højeste bjerg - Mont Blanc - er Chamonix sagen.

Champagne-Ardennerne

Champagne-Ardenne har været vidne til en spændende del af Frankrigs historie. I Reims kronedes konger i byens fantastiske katedral, mens slagmarkerne omkring Verdun blev skæbnesvangre for flere hundrede tusinder soldater under første verdenskrig.

Courchevel

Courchevel har det hele. Et meget varieret skiterræn, der rummer alle muligheder og udfordringer og et topmoderne, veludbygget liftsystem, som bringer dig effektivt rundt i det storslåede område. Courchevel er det største enkeltområde i De Tre Dale".

Den Franske Riviera

Det mest berømte strandområde i verden ligger her og lokker med klart blåt vand og liggestole til alle. Området emmer af eksklusivitet, hvilket også kan mærkes på prisniveauet. Det kan være en pebret affære, hvis man vil komme de samme steder som de rige og berømte.

Korsika

.....Korsika ligger et godt stykke ud fra Frankrigs kyst, og denne afstand til moderlandet kan mærkes i mentaliteten på øen, der på mange måder virker mere italiensk end fransk. Naturen i området er bemærkelsesværdigt vild og smuk, og øen er perfekt til udendørsferie i telt eller ved havet.

Korsika

Bali har hvide strande, grønne risterasser, en venlig befolkning, en spændende kultur, og så er det billigt. Tæt på ligger den mindre ø (også i udvikling) Lombok og Giliøerne med gode snorkling og badningsmuligheder.

Languedoc-Roussillon

Languedoc-Rousillon ligger i ly af Pyrenæerne med langstrakte vinmarker og hyggelige landsbyer. Området tilbyder fornøjelser for de fleste. Enten i ro og mag i de næsten øde landegne, i storbyens vold i Montpelllier eller Toulouse eller langs de dejlige badestrande.

Les Deux Alpes

Er du til højkvalitets skiløb mest et lavt prisniveau er Les deux Alpes sagen. Grundet sin placering op ad en gletcher er området meget snesikkert.

Loiredalen

Den længste flod i Frankrig har sit udspring i dalen, der bærer dens navn. I dette smukke landbrugsområde, hvor vinen strækker sig i kilometerlange rækker mellem de mange slotte, og solsikkerne drejer hovederne efter solen, er der en dejlig afslappet fransk atmosfære, der er ideel til for eksempel at stresse af efter et krævende storbyvisit.

Marseille

På trods af sit ry som industriby er der gode grunde til at lægge vejen om Marseille, når turen går til Provence. Denne gamle romerske bastion gemmer på en vigtig del af historien, og det er ikke for ingenting, at den franske nationalmelodi er opkaldt efter Marseille.

Meribel

Den alsidige destination Meribel er både til børnefamiler og kræsne skiløbere. Byen er dejligt afslappet og henvender sig til det modne publikum.

Montpellier

Sydfranske Montpellier giver glimt af rigtigt sydfransk liv. På en gåtur gennem byens kølige smalle stræder, kommer man forbi den majøstætiske Saint-Pierre katedral, flotte brolagte pladser og Musée Frabre med sine fantastiske udstillinger. Får du lyst til en strandtur ligger Middelhavets sandfylde strande kun 10 kilometer væk.

Nice

Ved den smukke Englebugt ligger en af Rivieraens absolut vigtigste badebyer. Langs stranden boltrer turister sig fra både ind og udland, mens det hyggelige Vieux Nice indbyder til at slentre i de små gader, sidde på café og spise ude i det lune vejr.

Normandiet

Denne del af landet bugner af mad. Men hjemstedet for berømte oste, smør, cider, calvados og alt godt fra havet er også kendt for at have nogle af Frankrigs mest trøstesløse og økonomisk ustabile områder på samvittigheden. Alligevel er områdets vilde natur og spændende kyststrækning en interessant turistattraktion.

Paris

Paris er stedet, hvor man tager hen for at få bugt med sin højdeskræk i Eiffeltårnet, få holdt i hånden og kysset på kajerne langs Seinen, få spist og drukket perfekte måltider på små restauranter og få indsnuset stemningen, der indhylder lysenes by.

Provence

Solrige Provence lokker turister til med løfter om varme dage, fantastisk natur, skøn mad og gæstfrie indbyggere. Byerne er middelalderlige perler, der indbyder til slentreture og eftermiddage på café med en pastis, mens landet er prydet af lavendelmarker og vin i rækker.

Serre Chevalier

Skiløb, duften af birkebrænde og små franske bjergbyer. Serre Chevalier har bevaret en sjælden charme. Moderne skiområde med middelaldercharme Serre Chevalier er et fantastisk skiområde bestående af fire mindre byer, der ligger for foden af det imponerende bjergmassiv som perler på en snor. Og Serre Chevalier er i sandhed en perle. Intet andet sted oplever man den unikke kombination af gamle middelalderbyer og topmoderne skiområde

Tignes

Højtplacerede Tignes ligger i samme skiområde som Val D'Isere, og er derfor tæt på de rigtig gode pister. Beliggenheden betyder dog, at indkøbsmuligheder er begrænsede.

Val d’Isère

Charmerende fransk bjerglandsby fyldt med hygge og international atmosfære, kombineret med fantastisk skiløb samt et af verdens mest effektive liftsystemer. Val dIsère byder på et forrygende skiområde fordelt på ikke mindre end 350 km velpræparerede pister omkring Val dIsère og Tigneområdet, tilsammen kaldet Lespace Killy

Val Thorens

Vi befinder os i en decideret skisportsby, bygget med det ene formål at skabe det perfekte udgangspunkt for at komme på ski hurtigt og gnidningsløst. Næsten ligegyldigt hvor i byen du bor, eller befinder dig, kan du faktisk hoppe på skiene uden at skulle stuve dig sammen i en overfyldt skibus.

Valmeinier

Valmeinier - beskrivelse kommer snart . . .

Valmorel

Den unge by Valmorel er en ung by uden store betonbygninger, byen byder på et godt mix af skiløb på mange niveauer og et atmosfærefyldt miljø.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.