Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Rejser til Forenede Arabiske Emirater

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Syv små emirater på hornet ved indsejlingen til den persiske golf har siden 1971 indgået i den fælles stat De Forenede Arabiske Emirater. At det er relativt selvstændige emirater bliver man eksempelvis mindet om, når man rejser fra et emirat til et anden. Der er eksisterer nemlig ikke offentlig indenrigstransport, så det må ske i enten lejet bil eller deletaxi. Bortset fra det og enkelte andre besynderligheder er De Forenede Arabiske Emirater så absolut et besøg værd. Seværdigheder er der ikke mange af, men atmosfære er der nok af. Ikke mindst i Dubai.
Bedøm rejsemål
4,7
(35 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Forenede Arabiske Emirater - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Udvalgte temarejser fra Forenede Arabiske Emirater

Sortér rejser til Forenede Arabiske Emirater efter tema

Emiraterne – En storslået oplevelse

De Forenede Arabiske Emirater er virkelig en rejse værd. Emiraterne er en smeltedigel af den arabiske verdens kulturer og livsstil blandet med vestlig forretningsliv og moderne tanker. Oplev den smukke natur, lækre badestrande, spændende oplevelser og attraktioner, storslået arkitektur og dejlige restauranter.

Om Forenede Arabiske Emirater
Områder

Forenede Arabiske Emirater (UAE) – Kontrasternes land

Bliv svimmel fra udsigten af verdens højeste bygning Burj Khalifa i Dubai, hop i bølgen fra den lækre strand i Ras Al Khaimah eller bliv imponeret af moskén Sheikh Zayed Grand Mosque i Abu Dhabi. Lej en bil og tag på opdagelse rundt i landet, der har så meget at byde på. Se smukt ørkenlandskab, bo i bjergene i Hatta eller udforsk ørkenoasen Al Ain. 

Forenede Arabiske Emirater spændende storbyer

Abu Dhabi – Udlev din fartdjævel i Ferrari World og prøv en rutsjebane med tophastighed på 240 km/t eller lad dig betage at den smukke hvide moské Sheikh Zayed Grand Mosque. Nyd den imponerende skyline med alle de smukke skyskrabere og børnene vil være vilde med forlystelsesparken Yas Waterworld.

Oplev guld og glimmer og besøg Emirates Palace eller se smukke falke på dyrehospitalet Falkon Hospital. Tag en afslappende bådtur på vandet eller nyd din kaffe med fantastisk udsigt fra Etihad Towers observationsdæk. Udlev din golfdrøm, prøv at spille på Saadiyat Beach Golf Club eller tag familien med til smukke Yas Island Beach og nyd strandlivet.

Dubai – Bliv imponeret over denne storslået metropol, hvor gammelt møder nyt. Bliv svimmel i højderne og besøg verdens højeste bygning Burj Khalifa, se det imponerende vandshow eller nyd afternoon tea på det 7 stjernet hotel Bur Al-Arab.

Udlev din shopping drøm i nogle af verdens største shopping centrer eller lad sig forføre af duftene i den eksotiske gamle basar. Tag børnene med til vandlandet Aquaventure Waterpark og lad dem prøve en rutsjebane omgivet af hajer. Få indblik i Dubais historie og tag på besøg på Dubai museum i den gamle bydel eller se de smukke renoverede bygninger i Bastakiya.

Oplevelser uden for storbyerne

Lej en bil og oplev naturen i Forende Arabiske Emirater. Udenfor storbyerne venter der oplevelser som ørken, fanatiske strande, bjerge, lokalbefolkningen og masser af historie.

Ras al Khaimah – Den nordligste af de syv emirater, hvor du kan opleve fantastiske sandstrande, det lune havvand eller få masser af aktivitet i vandlandet Iceland Water Park. Mærk freden i den nærliggende smukke røde ørken og bo på et ørkenhotel eller besøg nabolandet Oman, sejl en tur i det rå landskab eller opdag livet under havets overflade, imens du snorkler.

Hatta – Bliv kølet af oppe i bjergene ved Hatta. Oplev de rå bjerge, den anderledes natur og tag på bjergsafari eller en trekkingtur. Besøg Hatta Heritage Village og få indblik i livet, som det blev levet for flere hundrede år siden.

Al Ain – Oplev denne ørkenoase kendt som havebyen. Besøg Oasen Al Ain, gå en tur i skyggen af de mange palmer eller få forklaret landets historie på Al Ain National Museum. Oplev masser af kameler og mange andre dyr ved Camel Souk eller gå en tur i den smukke park Hili Archaeological, fyldt med gamle arkæologiske udgravninger.

Fujairah – Tag til denne emirat, hvor kan du kan nyde udsigten til det Indiske Ocean. Lad børnene lege på stranden, tag på dykkertur på revet eller prøv det store udbud af vandsportsaktivister. Få indsigt i arabiske kultur på Fujairah museet og nyd den smukke udsigt fra det gamle fort.

Gode råd

  • Ved besøg til en moské er det påkrævet at kvinder, bær tørklæde på hoved, tildækket skudre og ikke bære korte nededele eller shorts. Mænd skal være iført lange bukser.
  • Undlad kys og kærtegn offentligt, da det kan blive straffet.
  • Sæt dig ind i færdselsreglerne, hvis du lejer en bil. Der er forskellig regler i de 7 emirater og nul tolerance for alkohol.
  • Der er ekstremt varmt i sommermånederne, hvor temperaturen snildt kommer over 40 grader.

Abu Dhabi

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater. Det er en moderne by med masser af skyskrabere og andre bygninger fra det 19. århundrede. Trods det moderne udseende finder man i byen blandt andet et lille hyggeligt fiskemarked og en fremragende sandstrand.

Dubai

Byen Dubai er en vigtig handelsby og har været det i mere en 100 år. Dubai er en storby med et internationalt præg, men byen har samtidig formået at beholde en hyggelig og charmerende atmosfære, der gør byen til et skønt sted at være.

Østkysten

Østkysten er et ualmindeligt smukt område med masser af naturoplevelser, der venter. Området byder blandt andet på fremragende strandområder med skønt badevand. Hovedbyen i området er Fujairah.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.