Familieferie til Tyrkiet

Familieferie til Tyrkiet

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tag på en herlig familieferie i Tyrkiet og oplev dette spændende land imens i nyder varmen og det skønne Middelhav. Tyrkiet er et herligt land at rejse til med din familie. Her er vejret altid varmt og skønt om sommeren, og du har det skønne Middelhav lige uden for dit hotel.

Nyd den gode mad og slap af på de skønne strande. Efter en dag i solen kan i forkæle jer selv med et tyrkisk Hamam. I Tyrkiet er der også rig mulighed for at have mange gode oplevelser, hvor hele familien kan nyde ture til gamle borge, høje bjerge eller historiske markeder.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Tyrkiet - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Tyrkiet er blot en kort flyvetur borte og inviterer til en skøn familieferie. Her kan hele familien nyde god afslapning på strandene og bade i havet eller poolen.

For jer der gerne vil opleve noget på jeres familieferie i Tyrkiet, har i også rig mulighed for dette. Tag for eksempel til den sydlige kyst og bosæt jer i Alanya eller Side. Her kan i finde dejlige sandstrande og masse af gode familievenlige restauranter. Når i vil opleve noget, kan i for eksempel tage på nogle af de lokale markeder, hvor i kan gøre jer et godt fund.

I kan også besøge traditionelle tyrkiske landsbyer, hvor i kan lære mere om landets spændende historie og kultur. I Side findes der også en velbevaret antik by, hvor i kan udforske det store amfitheater eller besøge Apollo Templet.

En anden god udflugt i kan tage på, når i er på familieferie i Tyrkiet er en sejltur på Manavgatfloden. Her følger i floden, hvor det iskolde friske bjergvand mynder ud i det varme Middelhav. På den lange flade sandstrand ved flodens slutning kan i bade i det kolde bjergvand på den ene side af stranden og varme jer op i havet på den anden side.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.