Familieferie til Island

Familieferie til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På Island findes der utrolige, forbløffende og uforglemmelige oplevelser for hele familien. Drømmer man om en anderledes og fordybende familieferie, hvor hver dag byder på nye oplevelser, er Island det helt rette valg. Med utallige gletsjere, sneklædte vulkaner, høje bjerge, varme laguner, nordlys og kultur vil Island forbløffe alle i familien.

I Islands hyggelige hovedstad Reykjavik blomstrer den nordiske og islandske kultur. På caféer, museer, barer, restauranter, gallerier, spillesteder og butikker kan hele familien tilbringe mange hyggelige dage sammen. Fra byerne er der nem adgang til de storslåede oplevelser i naturen, hvor man blandt kan vandre, cykle og ride.

I den verdenskendte lagune, The Blue Lagoon, kan man på sin familieferie tilbringe nogle rolige, afslappende og luksuriøse timer i det naturligt varme vand. Lagunens vand er fra naturens hånd 38 grader celsius og rigt på sunde mineraler, som efterlader kroppen og sindet helt afslappet.

I de islandske vulkanområder kan hele familien tilbringe mange timer på ryggen af de islandske heste. En organiseret ridetur gennem det utrolige landskab er en ideel måde at opleve naturen på tætteste hold. Både langs vulkanerne og i bjergene kan man desuden finde vandreruter i alle sværhedsgrader.

Drager man på familieferie på den rette tid af året, kan man være så heldig at opleve det naturlige og sjældne fænomen nordlys. Dette er uden tvivl en oplevelse som hele familien sent vil glemme.

I både Reykjavik og de mindre byer i landskabet findes gode og familievenlige overnatningsmuligheder. En del ressorts og hoteller tilbyder arrangerede ture ud i den islandske natur. Den islandske lokalbefolkning er utroligt venlige og imødekommende, hvilket gør ferien til en nem og sjov oplevelse.

I Islands smukke natur og hyggelige byer er rammerne sat til en ideel familieferie. Der venter oplevelser, som både børn og voksne sent vil glemme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.