Rejser til Danmark

Rejser til Danmark

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Bedøm rejsemål
4,5
(75 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Danmark

Bornholm

Bornholm, Østersøens Perle, er et stykke enestående Danmark og byder på flere solskinstimer, mindre regn og en længere sommer end resten af Danmark, takket være den lune Østersø. Læg dertil brede, hvide strande med fint sand, dramatiske klippekyster, Danmarks to største vandfald og en af landets højeste bakker. Det hele på under 600 kvadratkilometer!

Fyn og øerne

Danmarks midtpunkt og fødeø for bl.a. H. C. Andersen, Adam Oehlenschläger og Carl Nielsen. Takket være Lillebæltsbroen og Storebæltsbroen, er det nemt at komme til Fyn med dens enestående natur og dejlige købstæder. Naturen og den hyggelige atmosfære går igen på Langeland, Ærø og de andre omkringliggende øer.

Nordjylland

Mange danskere, svenskere og nordmænd foretrækker at holde ferie i dette område af Danmark. Det skyldes blandt andet det brusende Vesterhav, smagen af en nordjysk Bjæsk, følelsen af sand mellem tæerne, de hyggelige og lune jyder, musik af Sussi & Leo og det specielle Skagenlys.

Østjylland

I Østjylland er der aldrig langt til dejlige sandstrande, muséer af enhver slags, forskellige dyreparker, skover, søer og spændende byer. Og en sejltur på Gudenåen ikke til at komme uden om. Østjylland er, som turistforeningen selv siger, Danmark i miniformat.

Aarhus

Århus - Danmarks 2. største by med et indbyggertal på 285.000 indbyggere, hvoraf 30.000 er studerende. Her møder du storbyens levende puls side om side med en nærhed og intimitet, der gør byen til en spændende og tiltalende oplevelse.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.