Cykelferie til Storbritannien

Cykelferie til Storbritannien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På en cykelferie i Storbritannien kan du besøge de spændende storbyer i England, få de idylliske landeveje for dig selv i Wales eller komme helt tæt på den billedskønne natur i Skotland.


Det bedste ved en cykelferie i Storbritannien er, at du selv kan planlægge præcis, hvor du vil hen. Mulighederne er mange, og der er gode cykelstier over det meste af landet. Specielt om sommeren er England og resten af Storbritannien perfekt for en god cykelferie, da vejret er mildt og tørt. Her kan du cykle langs den dramatiske kyststrækning og gøre stop i de hyggelige kystbyer.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Storbritannien - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Du bør uden tvivl lade England være med på din liste, når du tager på en cykelferie i Storbritannien. Her indbyder den gode infrastruktur nemlig til at hoppe op på cyklen og udforske landevejene.


Du kan for eksempel starte i London, hvor du kan opleve en af Europas mest livlige og historiske byer. Her kan du shoppe og nyde god mad og et pulserende natteliv, før du fortsætter på din cykel rundt i landet.


Et andet stop der bør være med i dine planer er ved mægtige Stonehenge. Her kan du lade dig fascinere af denne ældgamle konstruktion og lære mere om, hvorfor den er placeret netop, hvor den er.

På din vej igennem England og resten af Storbritannien vil du på din cykelferie være omringet af hyggelige landsbyer, hvor det er som om, at tiden har stået stille. Besøg nogle af de mægtige slotte der er spredt over hele landet eller nyd friskfangede fisk i nogle af de små idylliske kystbyer.

Du kan afslutte din cykelferie i England med et besøg i endnu en storby som for eksempel Liverpool, hvor du kan besøge fødebyen til The Beatles og lære mere om byens interessante musikhistorie.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.