Cruise til Italien

Cruise til Italien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Italien er et herligt land at tage på cruise i. Her finder du nemlig mange af landets perler langs kysten, og Italien er i adskillige rejsemagasiner blevet kåret til at have verdens smukkeste kyststrækning.


Der er få steder som Italien, hvor du kan opleve idylliske små landsbyer den ene dag og shoppe i livlige storbyer den næste. Du kan drikke vin på lokale vingårde og spise autentisk italiensk mad på hyggelige caféer med udsigt over Middelhavet. Book dit cruise allerede i dag og se frem til en uforglemmelig ferie.

Italien har forståeligt nok flere gange fået titlen som landet med verdens smukkeste kyststrækning. På et cruise i Italien vil du kunne opleve det bedste denne billedskønne kyst har at tilbyde for de besøgende.


Når du sejler langs den dramatiske bjergklædte Amalfikyst, hvor hyggelige landsbyer er omringet af vinmarker og grøn natur, er det ikke svært at forstå, hvorfor landet er kendt for at have verdens smukkeste kyststrækning.


Du vil kunne finde et cruise i Italien, der både kombinerer besøg i autentiske små hyggelige byer og livlige storbyer. De fleste krydstogter går også forbi den historiske hovedstad Rom, hvor du kan gå i fodsporene fra de gamle kejsere, der styrede dette mægtige imperium tilbage i tiden. Her kan du lære mere om landets historie og besøge Colosseum, der er et af verdens syv vidundere.

Et cruise i Italien kan også tage dig til nogle af de skønne øer. Besøg for eksempel historiske Sicilien på et krydstogt hvor du kan smage på fantastisk vin og vandre på øens mægtige vulkan. En anden skøn destination på et krydstogt i Italien er Sardinien, der er kendt for at have Middelhavets mest idylliske natur med høje grønne bjerge og dybe dale.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.