Cruise til Dansk Vestindien

Cruise til Dansk Vestindien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Hvis du altid har drømt om at opleve nogle af de fantastiske øer i Caribien, kan du nu tage på et lækkert cruise i Dansk Vestindien.


I Dansk Vestindien vil du kunne opleve et ferieparadis, hvor du kan slappe af på nogle af de smukkeste strande, der findes. Fra dit krydstogtsskib vil du kunne se flere forskellige smukke øer og slappe af i luksus. Du har naturligvis også mulighed for at gå på land, hvor du kan besøge gamle plantager, lære om slavernes historie eller blot slappe af med en god drink på en paradisstrand.

De Dansk Vestindiske øer er en af de smukkeste ø-nationer i verden. Her har du altid, hvad du forestiller dig, når du drømmer dig væk til paradis.


På et cruise i Dansk Vestindien vil du kunne besøge nogle af de mest idylliske øer i Caribien og besøge steder, som du troede kun eksisterede på postkort.


Fra båden vil du kunne nyde et cruise med luksus og forkælelse i Dansk Vestindien, og når i ligger til land, vil du blive mødt af en venlig lokalbefolkning. Her er tursimen pulsen, der holder dette smukke ø-rige i live, hvilket du vil opleve i form af deres gæstfrihed.

For at lære mere om øernes historie kan du besøge spændende muséer, der fortæller historien om plantagerne og slavernes tid i Caribien. Du kan også slentre rundt i de farverige kolonibyer, hvor dit skib vil kaste anker.

I Dansk Vestindien er vejret perfekt om vinteren, hvor det er mildt og varmt uden nogen regn. Du kan altså slippe væk fra kulden og hverdagen hjemme og tage til dette fortryllende ø-rige, hvor afslapning og forkælelse ud over det sædvanlige venter dig.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.