Cruise til Australien

Cruise til Australien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nu kan du opleve fantastiske Australien på et cruise, der tager dig forbi både storbyer, koralrev og smukke sandstrande. Australien er som skabt til at udforske på et krydstogt, da langt de fleste seværdigheder og naturperler gemmer sig langs landets kyst.


På et krydstogt vil du både kunne opleve spændende storbyer som Sydney og Melbourne, dykke ved verdens største koralrev, slappe af på paradisstrande og tage på eventyrlig safari. Du kan opleve alt dette og meget mere på et krydstogt i Australien.

Australien er et kæmpe land, og det kan være svært at se og opleve alle de ting, du gerne vil, når du tager på ferie der. På et cruise i Australien slipper du for selv at planlægge hele rejsen, og du vil kunne opleve så meget af dette fascinerende land som muligt og på kortest mulig tid.


Det gode ved et cruise i Australien er, at alt din transporttid finder sted om aftenen og natten, når du slapper af i din lækre kahyt. Normalt vil du bruge lang tid på at tage dig fra seværdighed til seværdighed i Australien, da afstandene er enorme. På et krydstogt slipper du for dette og kan koncentrere dig om blot at udforske mest muligt, når skibet kaster anker.

Udforsk for eksempel den spændende by Sydney, hvor du kan se Utzons operahus. Du kan også gøre som de lokale og slappe af på strandende ud for Sydneys kyst eller lære at surfe. Dit krydstogt kan fortsætte langs smukke strande og hyggelige lokale byer.

For en unik oplevelse kan du på et krydstogt også prøve kræfter af med dykning ved Great Barrier Reef, der er verdens største koralrev. Der er ingen ende for alle de spændende oplevelser, du kan have, når du vælger at tage på et krydstogt til Australien.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK