Rejser til Colombia

Rejser til Colombia

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Colombia har ry for kun at indeholde kokainfremstilling og masser af kriminalitet, men bag denne facade dækker landet over den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du finde, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder dig indenfor i deres fascinerende land.
Bedøm rejsemål
4,5
(34 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Colombia - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Amazon Basin

I the Amazonia basin finder man tyk tropisk regnskov, der bliver del af brusende floder. Det er et vildt naturområde, der kun er tilgængeligt langs floden eller med fly.

Bogota

Bogotá er Colombias hovedstad og en stor sammenblanding af kulturer og levevis. Byen bærer præg af tiggere, trafikulykker og folk, der handler med stoffer. Modsat vil du finde en skøn storby med futuristisk arkitektur, en kultur der aldrig sover, et højintellektuelt miljø, masser af kirker fra kolonitiden og fremragende muséer. Denne blanding gør byen til en af verdens mest kaotiske og samtidig fascinerende og aggressive hovedstad.

Colombias caribiske kyst

Sol, sand og vand er kendetegnet for den caribiske kyst. Her er fest og farver med masser af rom og tropisk musik. Det er et skønt sted, hvis man vil slappe af i et par dage.

Det Vestlige Colombia

Den vestlige del af Colombia viser stor variation i naturlandskaber. Her er tropisk skov og store imponerende bjerglandskaber. Ind imellem naturen elementer dukker der små, charmerende landsbyer op.

Nord for Bogota

I regionen nord for Bogotá finder man skønne naturområder. De høje, snebelagte bjerge rejser sig over de dybe, udtørrede kløfter. Samtidig finder man frugtbare dale med smukke, grønne planter.

San Adres og Providencia

Øerne San Andrés og Providencia er et skønt sted med gode strande og masser af sol. Yderligere er det et af de bedste steder i landet at dykke ved de smukke og farvestrålende koralrev, der ligger under havoverfladen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.