Rejser til Chile

Rejser til Chile

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Chile er et af de mest usædvanligt formede lande i verden. Det er 4200 kilometer langt og ikke over 180 kilometer bredt. Denne form betyder, at landet byder på alle slags klima og forskellige former for landskab. Blandt andet en formidabel kystlinie langs Stillehavet og Andesbjergene i hele den nordlige del af landet. På grund af den lange kystlinie er Chile et fortrinligt sted til forskellige former for vandsport.
Bedøm rejsemål
4,4
(57 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Chile

Chile – God vin, høje bjerge og store ørkener

Rejs til fantastiske Chile

Udforsk det fascinerende Patagonien på rejser til Chile

Patagonien er kendt for at være et af verdens smukkeste naturområder. Når du åbner teltdugen til en udsigt, hvor dramatiske sneklædte bjergformationer smelter sammen med gletsjere, blå søer og grønne skove, er det ikke svært at forstå hvorfor.

På en ferie i Chile kan du for eksempel gå på den fortryllende ”Torres Del Paine” trek, hvor du vandrer i et af de smukkeste naturskønne områder i verden og sover under den åbne og stjerneklare himmel ude i den vilde natur.

Lad dig tryllebinde af Atacama-ørkenen

Selvom Atacama-ørkenen i det nordlige Chile er kendt for at være verdens tørreste sted, så findes der massevis af store naturoplevelser og eventyr i dette enorme område. Her kan du besøge store saltsletter, se aktive vulkaner, komme tæt på spruttende gejsere og se levn fra de gamle indianske stammer, der stadigvæk i dag findes i området.

Nyd verdensklasses vin på en ferie i Chile

Chile er foruden naturen også kendt for sin fantastiske vin. På rejser til Chile kan du tage til den centrale del af landet og smage på vinen i omgivelserne, hvor den bliver produceret. Det centrale Chile er nemlig kendt for sine grønne og frugtbare dale, hvor hyggelige små byer og vingårde pryder det kuperede og frodige område.

Du har altså storslåede oplevelser i vente, hvis du vælger at besøge Chile.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.