Rejser til Brasilien

Rejser til Brasilien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Brasilien vækker drømme om tropiske regnskove, brusende karnevalsnætter og en evig blå himmel, hvorfra solen kaster sine stråler ned på kridhvide sandstrande. Rio de Janeiro kalder på dets gæster med eksotisk mystik, og Amazonjunglen byder på uudtømmelige muligheder for den eventyrlystne rejsende. Det enorme grønne land har alt, hvad dets navn lover og mere til. Brasiliens størrelse og fantastiske alsidighed gør landet til en perle for alle, der kaster sig ud i eventyret Brasilien.
Bedøm rejsemål
4,6
(71 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Brasilien

Brasilien – smil, sommer og fantastiske oplevelser

Brasilien er et solrigt, varmt og utrolig naturskønt sted at besøge. Foruden badestrande i verdensklasse kan du opleve Amazonas grønne skovrige og den store flod af samme navn. Desuden er Brasiliens storbyer fulde af farverige oplevelser og et meget rigt kulturliv med blandt andet Rios karneval i centrum.  

Amazonas

Amazonas er navnet på den største af de brasilianske delstater. Men for de fleste er navnet nok nærmere forbundet med den gigantiske grønne regnskov af samme navn. Junglen der med god grund pirrer alles sans for eventyr.

Belo Horizonte

Belo Horizonte er en moderne by i en stat, der var scenen for verdens første guldfeber. Byen er et springbræt til resten af Minas Gerais, men som Brasiliens tredjestørste by, har Belo Horizonte også selv sine seværdigheder.

Brasilia

Brasília er en by, der er planlagt i mindste lille detalje. Selvom byen blev anlagt i 50'erne, er det stadig som at lande midt i en science-fiction film, når man kommer til Brasiliens hovedstad.

Manaus

Millionbyen ved Amazonjunglens hovedflod er den mest brugte base for udforskning af Brasiliens jungle. Men byen byder også på rester af storslåede bygningsværker fra dengang byen stod med udsigt til evig velstand gennem en enorm gummieksport.

Minas Gerais

Engang centrum for guldfeberens galskab, i dag en guldgrube af kunst, arkitektur og natur. Minas Gerais er et yndet feriemål for brasilianerne, der kommer langsvejs fra for at nyde de skønne historiske byer med de mange arkitektoniske mesterværker.

Pantanal

Pantanal betyder ingenmandsland. Det store åbne savanneområde beboes også hovedsageligt af krokodiller, fugle, jaguarer, aber og hundredvis af andre vilde dyr. Et besøg i Pantanal er en garanti for at møde vilde dyr i et vildt og fascinerende landskab.

Rio de Janeiro

Sao Paulo er Sydamerikas svar på New York. En gigantisk og komplet uoverskuelig kosmopolitisk millionby med et hav af nationaliteter og livsformer. Overvinder man først byens skræmmende ansigt, kan man finde ind til dens intense og mangfoldige favntag.

Rio de Janeiro

Rio er ikke paradis på jord. Men den sagnomspundne by har en evne til at forføre folk og få dem til at tro, at de er havnet i Edens Have. Overalt titter smilende og flirtende ansigter frem og indbyder dig til at danse og drømme.

Salvador

Salvador var Brasiliens første hovedstad. I dag er byen kendetegnet ved en stærk afrikansk kultur, enestående arkitektur fra kolonitiden og stedet, hvor meget af Brasiliens hotteste musik bliver til.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.