Rejser til Botswana

Rejser til Botswana

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
I det ellers uroplagede område syd for Sahara ligger Botswana som en lille fredfyldt oase. Som et af de rigeste lande i Afrika kan Botswana bevare sine fantastiske naturlige ressourcer ved kun at tillade den slags turisme, der respekterer det varierende landskab og det farverige dyreliv. Botswana er ikke et billigt rejsemål, men for dem, der er vilde med safari, byder landet på en unik chance for at komme helt tæt på det vilde dyreliv.
Bedøm rejsemål
4,6
(85 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Botswana

Sortér rejser til Botswana efter tema

Botswana – Verdensklasses safari i det ægte Afrika

Om Botswana
Områder

Mere om rejser til Botswana

Storslåede safarioplevelser på rejser til Botswana

Det største trækplaster ved dette spændende land er uden tvivl de uanede safarimuligheder. Uanset om det er første gang du skal på safari, eller om du er en passioneret safari-rejsende, så vil du elske en ferie i Botswana.

Botswana er omringet af landegrænser, men har en vandforsyning i form af blandt andet Okavango floddeltaet, der er verdens største. Det er netop dette floddelta sammen med de mange andre floder i landet, der lokker tusindevis af dyr til. Et af de foretrukne safariområder er Makgadikgadi nationalpark, hvor du kan komme helt tæt på løver, hyæner, elefanter, gnuer, giraffer, leoparder, gazeller og mange andre spændende dyrearter, hvor de trives i deres naturlige element.

Foruden de store dyr, er Botswana kendt for sine mere end 400 fuglearter, der kommer hertil i kæmpe flokke.

Oplev varierende naturskønheder på en ferie i Botswana

Rejser til Botswana kan bringe dig tæt på den afrikanske natur, og her ser alting ud, som du har forestillet dig, at det ægte Afrika bør se ud.

Den varierende natur byder blandt andet på tørre områder som den enorme Kalahari ørken, dyrerige højsletter, frodige floddeltaer og naturskønne nationalparker som Nxai Pan og Chobe, hvor et fascinerende dyreliv blot venter på at blive udforsket.

Kom helt tæt på og oplev det autentiske Afrika på en uforglemmelig rejse til dette eventyrlige land.

Central Kalahari Game Reserve

Den gigantiske Kalahariørken gemmer på mere end bare sand. I Central Kalahari Game Reserve er der et rigt fugleliv, mens Gemsbok National Park i regntiden er befolket af antiloper og andet vildt.

Chobe National Park

Hvis man er kommet efter safari, ville det være en skam at gå glip af et af Afrikas smukkeste områder. Over 70.000 elefanter holder til i dette område, som har det mest varierede dyreliv i landet.

Gaborone

Gaborone er ikke en særlig turistvenlig by og virker for de fleste mest som transitsted mellem hjemlandet og savannen. Det er dog muligt at få et par dage til at gå med museer og markeder, og der er vilde dyr i omegnens Gaborone Game Reserve.

Okavango Delta & Moremi Wildlife R

Verdens største floddelta spreder sig over den nordlige del af Botswana. Med sin eksotiske vegetation og sit rigt varierede dyreliv gemmer deltaet på mange fascinerende naturoplevelser. I området ligger også Moremi Game Reserve.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.