Rejser til Bahamas

Rejser til Bahamas

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Bedøm rejsemål
4,6
(42 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Bahamas - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Bahamas – Jagten på den perfekte strand

Mere om skønne Bahamas

Find din egen paradisstrand med en ferie på Bahamas
Hvis du konstant er en af dem, der er på jagt efter den perfekte strand, så behøver du ikke at lede længere. Bahamas er nemlig en øgruppe bestående af mere end 3.000 småøer, hvoraf kun 30 af dem er beboede. Alle øerne er omringet af uforstyrrede paradisstrande, hvor du let vil kunne finde din helt egen mennesketomme idylliske strand.

Det er også fra strandende at dit eventyr på havet starter. Rejser til Bahamas lokker nemlig med utallige oplevelser på havet. Du kan prøve kræfter af med sejlsport og fiskeri eller udforske havet under overfladen, hvor dykning og snorkling giver dig en rejse ind i det mægtige rige af koralrev og farverige fisk, der ofte bliver besøgt af flokkevis af nysgerrige delfiner.

Udforsk den caribiske gastronomi
Som en ø nation er den lokale befolkning her utrolig afhængige af fiskeri, hvilket betyder at du altid vil kunne smage på lækre friskfangede fisk og skaldyr. Prøv for eksempel den lokale favorit som er dybstegte konkylie-muslinger. Til at skylle det hele ned med, kan du smage på den lokalproducerede øl eller rom.

Bliv fascineret af den spændende historie
For de historieinteresserede findes der også et væld af oplevelser på Bahamas. Du kan besøge nogle af ruinerne som for eksempel det fascinerende Charlottefort. ”Paradise Island” er også kendt for sine interessante museer, hvor du kan lære mere om piraternes historie i området eller blive indhyllet i den urovækkende slavehandel, der har præget området i flere århundrede.

Bahamas er med andre ord en øgruppe, der har noget af det hele.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.