Aktiv ferie til Thailand

Aktiv ferie til Thailand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Oplev smukke Thailand til fods, på hjul, til vands eller i luften. Det giver alt sammen mulighed for at opleve landet på en ny spændende måde og fra en helt anden vinkel. 

 

Aktiv ferie i Thailand er for dig, som nyder at være sammen om aktiviteter, eller for dig som ikke kan undvære at holde kroppen fysisk i gang – også selvom du har ferie. Der er et utal af muligheder for at vælge den helt ideelle ferie med forskellige aktiviteter og samværet heromkring som omdrejningspunktet. Du får en ferie, der både holder kroppen i form samtidig med, at du oplever og ser en masse. 

Thailand ligger i det tropiske bælte og er dejlig varmt med temperaturer mellem 30-35 grader. Det er vådt fra maj til september, hvor der er regntid, og modsat er der tørt fra november til midt i marts. Uanset hvilke aktiviteter man vil satse på, er det godt at have dette med i sin planlægning. 

 

Alt efter interesse, budget og tid til rådighed, kan man kombinere eller vælge blandt mange forskellige temaer og aktiviteter i det tropiske paradis. Det kan være golf, kajak, cykling, ridning, vandring i regnskoven, trekking, snorkling, dykning ved koralrev… ja, man kan blive ved! Aktiviteterne tilpasses efter, om man er børnefamilie, trænet og i god fysisk form, eller op i årene, hvor tempoet gerne må være roligt.

 

Der findes flere rejseselskaber, som arrangerer aktive ferier i Thailand. De er specialister indenfor området, og her er aktiviteterne det centrale element på ferien. Man behøver dog ikke at være erfaren, for at kunne være med. Man kan vælge imellem færdiglavede pakker, en skræddersyet af slagsen, eller at lade ferien være åben og melde sig til aktiviteterne hen ad vejen, alt efter hvad der byder sig og hvad man får lyst til. Da thailænderne er meget venlig og imødekommende, vil de uden tvivl være behjælpelige hermed.

 

Variationen og kombinationen af aktiviteterne synes uendelige i ”Smilet land”, og et sandt mekka for lystne eventyrer. Der er rig mulighed for at være aktiv sammen med familie, venner og andre med samme interesser, og man møder nye mennesker helt naturligt gennem de fælles aktiviteter og oplevelser.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.