Vulkanrejser

Vulkanrejser

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Vulkanrejser

Vulkanrejser - find rejsetilbud på Travelmarket
VI ARBEJDER MED OPLEVELSEN AF ISLAND
Vulkan Rejser er specialiseret på rejser til Island, med markedets bredeste udbud. Ved at nøje udvælge og sammensætte rejserne vil vi maksimere oplevelsen af Island for privatpersoner, grupper og virksomheder. Vores rejsende vælger fra et bredt udbud af rejser som de selv kan tilpasse – direkte på vores web eller sammen med vores personale.

AT REJSE MED VULKAN REJSER
Mange af vores rejsende er glade for at planlægge og booke rejsen selv på vores web. Andre kan lide den personlige kontakt med vores personale som selv har gennemført rejserne, boet på hotellerne og kan tale om Island i timer. Uanset hvad du foretrækker, har vi gjort det enkelt at opdage Island både fra vores web og gennem vores personale.

Vi tager et helhedsansvar for vores rejser: fra fly, hotel og transfer til udlejningsbil og aktiviteter. Takket være det, at vi arbejder direkte med håndplukkede leverandører i Island, kan vores rejsende fokusere på oplevelsen. Desuden kan vi holde priserne konkurrencedygtige.

AT REJSE SOM GRUPPE MED VULKAN REJSER
Vi har længe hjulpet grupper med at opleve Island. Vi arrangerer helhedsløsninger ved konferenser, kickoff eller andre grupperejser. Hen ad vejen har vi udviklet en god fornemmelse for at tilpasse rejserne efter hver gruppes forudsætninger og behov. Derfor giver vi vores grupper en personlig kontakt, som sørger for at alle får så meget som muligt ud af rejsen.

VI ER IATA-CERTIFICEREDE
Takket været at vi er IATA-certificerede udarbejder vi selv flybilletter. For vores rejsende indebærer det en hurtigere og bedre service.

VI ER MEDLEM i REJSEGARANTIFONDEN
Rejsegarantiordningen gør at du er sikret at få pengene tilbage hvis pakkerejsen (en garantidækket rejse) aflyses som følge af konkurs.

Vulkanrejser er filial af Vulkanresor AB (556538-2685) og tilsluttet Rejsegarantifonden i Sverige (Kammarkollegiet). Yderligere information er tilgængelig på Kammarkollegiets hjemmeside:
http://www.kammarkollegiet.se/travel-guarantee/sv/search?query=vulkanresor&user_lang=sv/

OM VIRKSOMHEDEN
Vulkanrejser blev grundlagt i 2010 og er filial af Vulkanresor AB og en del af Vulkan Travel Group. I alt er vi 14 ansatte som sidste år hjalp omkring 9 000 rejsende med at opleve Island. Vi er den største arrangør af rejser til Island fra Skandinavien.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.