Svane Rejser

Svane Rejser

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Svane Rejser

Svane Rejser - find rejsetilbud på Travelmarket
Rejsebureauet Svane Rejser har altid været 100% i danske hænder. Det er et familieejet firma, som har arrangeret og afviklet alle slags rejser i mere end 30 år. Vores topkompetence er skræddersyede rejser til hele verden samt singlerejser, hvor vi rangerer blandt de bedste i Danmark.

Vi har en stærk økonomi, og har den højest mulige kreditrating i branchen, hvilket er din garanti for et problemfrit forløb af din rejse.

Alle i firmaet rejser selv, og en eller flere af vores rejsekonsulenter har selv været ude på de destinationer, som vi sælger for at tjekke at alt lever op til den høje standard, som Svane Rejser forlanger af sine samarbejdspartnere og agenter rundt omkring i verden. På den måde er vi altid fuldstændig opdateret med sidste nyheder indenfor destinationerne helt overordnet, hoteller på stedet og de udflugter, som tour-operatørerne tilbyder.

Udover individuelle rejser, som vi skræddersyr til den enkeltes behov, har vi også rigtigt mange grupperejser rundt omkring i verden til dem, der ønsker at rejse med en større gruppe – og oftest med enten dansk eller engelsk rejseleder. Når vi skriver ”større” grupper, mener vi i praksis højest 20-25 rejsende. Mere end det forringer rejseoplevelsen for alle i gruppen, så det holder vi os fra. Hos Svane Rejser har vi altid dine behov for øje, så du får den bedst mulige rejse og oplevelse ved at købe din rejse hos os.

Fordi vi har været i rejsebranchen i så mange år, har vi et fintmasket net af samarbejdspartnere over hele verden. Og sammen med dem kan vi ordne stort set alt omkring din rejse, hvis du ønsker det - uanset hvor i verden du skal hen: Fly, hotel, billeje, grupperejser, singlerejser, krydstogter, kør-selv-ferie, rundrejser med rejseleder, sportsrejser, rejseforsikring m.m.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK