Detur

Detur

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Detur

Detur - find rejsetilbud på Travelmarket
I Danmark arrangerer Detur charterrejser for solhungrende nordboere til Grækenland, Tyrkiet, Gran Canaria og Egypten med direkte fly fra København, Billund og Aalborg. I Tyrkiet har vi i mange år haft favoritterne på sydkysten på programmet: Alanya, Side og Kemer. Og i den sydvestlige del har vi Bodrum og Marmaris lige midt i den tyrkiske skærgård.

Siden sommeren 2014 har vi arrangeret rejser til Kreta i Grækenland og her kan du vælge mellem mange skønne rejsemål: Agia Marina, Kato Stalos, Maleme, Agii Apostoli, Rethymnon og Platanias. Kreta er og bliver en feriefavorit.

I vintersæsonen har vi rejser til Gran Canaria, som udmærker sig med smukke strande, et dejligt klima og en overkommelig rejsetid på blot 5 timer. Desuden har vi rejser året rundt til Egypten, hvor der er rig mulighed for at nyde Rødehavets fantastiske strande samtidig med mulighed for snorkling og dykning.

Detur i laver også masser af rejser inden for golf og konferencer, arrangerer fodboldlejre for fodboldhold, laver kulturrundrejser og krydstogter i den smukke, tyrkiske skærgård. Og vi arrangerer mange rejser for både store og små grupper med vidt forskellige formål som bridge, kunstmaling, singleliv, cykling og beach volley.

Vores samlede erfaring som rejsearrangør er stor, og vi kender derfor vores rejsemål bedre end de fleste. Hvor du end vælger at tage med os, tager vi dig derhen, hvor solen skinner.

Vi ønsker dig velkommen som gæst og vil gøre vores bedste for at opfylde dine feriedrømme

Når du køber en pakkerejse hos Detur, er du naturligvis dækket af Pakkerejseloven og Rejsegarantifonden. Siden starten i Danmark i 2011 har vi været fuldgyldigt medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID), Danmarks Rejsebureau Forening (DRF) og selvfølgelig Rejsegarantifonden med registreringsnummer 2318 – så du kan føle dig tryg.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.