Bella Rejser

Bella Rejser

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Bella Rejser

Bella Rejser - find rejsetilbud på Travelmarket
Bella Rejser har eksisteret siden 2014 og er 100% dansk ejet. Vi er et lille rejsebureau, som har specialiseret os i at sammensætte og udbyde grupperejser til Andalusien, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Catalonien, Kreta, Gardasøen, Sorrento i Syditalien, Madeira, Toscana, Algarve i Portugal og Loutraki i Grækenland.

Vi skræddersyr vores grupperejser til seniorer fra samme kommune/by, da vi tror på, at mange gerne vil rejse sammen med nogen de kender, og hvis nye venskaber opstår undervejs, kan de nemmere vedligeholdes efter hjemkomsten.

Vi stiller gratis en bus til rådighed, som transporterer dig fra din kommune til lufthavnen og retur igen – og vi hjælper selvfølgelig med check-in i lufthavnen. På rejsemålet har vi egne danske rejseledere tilknyttet, og i vores grupperejser er stort set alt inkluderet i rejsens pris, så det er nemt at overskue rejsebudgettet.

Generelt ønsker vi at tilføre mest mulig kvalitet i vores rejsearrangementer, da god kvalitet giver glade og tilfredse gæster. Dem har vi heldigvis masser af – og derfor tør vi godt kalde vores rejser for ”Verdens bedste seniorrejser”.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.