Rejseguide til Prag

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 166,- Fra 135,- Fra 1.050,-
Charter (fly+hotel) Fra 615,- Fra 705,- Fra 2.318,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Praha
Indbyggere
1.300.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Prag.

Bedste rejsetid

Top
Klimaet i Prag minder en del om det nordeuropæiske, dog er somrene varmere, mens vintrene er koldere. Derfor kan Prag opleves på alle tider af året, og byen tager sig da også lige romantisk ud en frostklar vinterdag som en solbeskinnet sommerdag.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Nationalteatrets Laterna Magika-forestillinger er kulturel underholdning af høj klasse, men Prag er en meget kulturel by, der har mange andre tilbud. Utallige er de komponister, der har betrådt Prags gader, og disse hyldes blandt andet med en Mozart-festival i oktober og en stor klassisk musikfestival med start den 12. maj. Herudover er Prag rig på teatre, natklubber og spillesteder, og så har byen også en opera.

Overnatning / Hotel

Top
Generel beskrivelse: Prag er som enhver anden storby leveringsdygtig i utallige overnatningsmuligheder. Byen rummer hoteller i alle prisklasser og kvalitetslag, men kan også tilbyde vandrehjem, campingpladser, private pensioner og vandrehjem. Bestil hotel i Prag her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.