COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Pantanal

Fakta

Top
Lokalt navn
Pantanal

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det er bedst at komme til Pantanal i den tørre periode fra april til september, da for megen regn kan gøre terrænet ufremkommeligt. Det er også vanskeligt at spotte de vilde dyr, hvis det plasker ned.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 i Pantanal.

Overnatning / Hotel

Top
I Cuiabá og Corumbá er der hoteller i alle prisklasser. Langs Transpantaneira-landevejen ligger der også hoteller, pousadas og ranches med gæsteværelser, men det er altsammen en dyr fornøjelse. Hvis man kommer i juli, hvor brasilianerne har ferie og vælter ind i Pantanal, er det bydende nødvendigt at reservere. Bestil hotel i Pantanal her

Lokal transport

Top

Taxi

Enkelte taxichauffører kan overtales til at køre en tur ud på Transpantaneira, og de vil tage sig godt betalt for det. Der er taxier i byerne Corumbá og Cuiabá til rimelige priser, men de fleste holder sig indenfor bygrænsen.

Specielle forhold

Top
Nogle af de slanger og frøer, der kryber rundt i Pantanal, er dødsens giftige. Tager du ud på en tur, skal du sikre dig, at din guide medbringer og har forstand på modgift. Pantanal har længe været hjemsøgt af krybskytter. Disse krybskytter er bevæbnede og meget aggressive overfor folk, der afslører dem. Ser du krybskytter, skal du vide, at det er med livet som indsats, hvis du forsøger at stoppe dem.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.