Seværdigheder Nuuk

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.906,- Fra 9.912,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Nuuk

Hans Egede Statuen (Nuuk)
På vejen ned mod den gamle kolonihavn i Nuuk kommer man forbi et hus bygget i gule kampesten. I dag er det landsstyreformandens bolig, men tidligere var byens grundlægger Hans Egede bosat i huset.
Julemandens Sommerhus (Nuuk)
Ved Uummannaq ligger der et lille træhus, der efterhånden er blevet ret berømt. Huset ligger i Spraglebugten ved foden af Uummannaq-fjeld. Huset er blevet kendt som julemandens sommerhus, og selv om man måske ikke får et glimt at julemanden, kan man godt få en ide om, at der bor en ældre herre med langt hvidt skæg om sommeren.
Kolonihavnen (Nuuk)
Kolonihavnen er Nuuks første havn. Mange af de gamle kolonihuse står tilbage og giver et godt indtryk af, hvordan den tidligere koloni så ud. I havnebassinet kan man ofte se kajaksejlere øve sig i kajakroningens svære kunst.
Samuel Kleinschmidt Lygtepæl (Nuuk)
Samuel Kleinschmidt (1814-1866) tilhørte de tyske hernhut-missonærer. Han boede et stykke uden for Nuuk, og det siges, at han hver morgen på sin vej til seminariet hængte sin lygte på denne pæl. Her hentede han den igen, når han skulle hjem om aftenen.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Ilulissat
• Julianehåb
• Nuuk
• Upernavik
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.