COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Minas Gerais

Fakta

Top
Lokalt navn
Minas Gerais
Indbyggere
17.500.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt at besøge Minas Gerais er fra marts til august. Fra oktober til februar regner det en hel del, og det er ofte tåget. Juli, august og september er de køligste måneder.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 08.00 i Minas Gerais.

Kultur og underholdning

Minas Gerais er en stor stat, og de kulturelle tilbud varierer fra by til by. De bedste muligheder for kulturelle arrangementer af høj kvalitet finder du i byerne Ouro Preto, Sao Joao del Rei og i hovedstaden Belo Horizonte.

Overnatning / Hotel

Top
Hotellerne i turistbyerne er ikke helt billige, og det er vanskeligt at forhandle sig frem til et nedslag i prisen. Hotellerne er dog generelt af høj kvalitet. I de store nationalparker Parque Nacional de Caparaó og Parque Nacional da Serra do Cipo, hvor der er glimrende vandremuligheder, er det muligt at overnatte i telt. Bestil hotel i Minas Gerais her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxinettet er veludviklet i alle større byer i Minas Gerais.

Alternativ transport

Busrejser rundt i Minas Gerais er en komfortabel affære. Tjek busstationen for tilbud inden du indløser billet. Der er som regel flere firmaer, der kører samme rute. Nogle gange til vidt forskellig pris.

Specielle forhold

Top
Minas Gerais er et område med megen minedrift og udvindelse af mineraler. Der er også ædelstene i undergrunden, og det kan lade sig gøre at komme hjem med et rigtigt godt køb. Det kan dog også lade sig gøre at blive snydt, så vandet driver. Køb hos autoriserede forhandlere, selvom det kan være fristende at købe en stor flot sten til næsten ingen penge af en mand på gaden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.