Seværdigheder Mexico City

- Vælg område -
Mexico City
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.308,- Fra 4.988,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Mexico City

Det Antropologiske Museum (Mexico City)
Det Antropologiske Museum i Mexico City anses for at være blandt de bedste i verden. Museet gemmer på i alt 12 arkæologiske rum, der beretter om de forskellige tidsperioder og kulturer i Mexico, blandt andet maya-kulturen. Samlingerne er meget overskueligt arrangeret, men kan man ikke nå det hele, er de bedste samlinger: Toltekerne (rum 6), Aztekerne (rum 7) og Mayaerne (rum 10).
El Zócalo pladsen i Mexico City (Mexico City)
El Zócalo er en historisk plads i Mexico City. Den er nemlig opført på ruinerne af aztekernes gamle hovedstad Tenochtitlán. Zócalo betyder sokkel og sådan en blev for mange år siden rejst på pladsen som et monument til minde om Mexicos frigørelse fra spanierne 1821. Soklen blev stående i flere år og gav altså pladsen navnet, Zócalo.
Markedet La Mercéd (Mexico City)
La Mercéd er et enormt marked, der ligger i den østlige del af hovedstaden. Der sælges alt i grøntsager, mejeriprodukter og kød, og det sker i en larmende og vibrerende atmosfære. Markedet er faktisk det største i verden og er en stor oplevelse, der giver turisten mulighed for at møde mexicanerne. Man kan i øvrigt få et væld af lækre tropefrugter til billige penge.
Solens pyramide (Mexico City)
Solens Pyramide ligger i det arkæologiske område Teothuacán. Solens Pyramide er den tredjestørste i verden (50.000 kvadratmeter og 65 meter høj) og overgås kun af Cheops-pyramiden i Egypten og pyramiden i Cholula øst for Mexico City. Der er 248 trin til toppen af pyramiden, og på klare dage er udsigten fantastisk. Man mener, der har stået en tempelbygning til religiøse ceremonier på toppen.
Xochimilcos flydende haver (Mexico City)
I Xochimilco, 'Mexicos Venedig', ligger De Flydende Haver. Her bugter et stort netværk af kanaler sig i et frodigt område. De Flydende Haver er et levn fra aztekerbyen Tenochtitlán. Mange mexicanere tager på udflugt til Xochimilco om søndagen. Byens navn betyder blomst, og der bliver stadig dyrket mange blomster i området.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.