COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Manaus

Fakta

Top
Lokalt navn
Manaus
Indbyggere
1.200.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 07.00 i Manaus.

Bedste rejsetid

Top
Fra januar til juni kommer der mindst en voldsom regnskylle om dagen, og der er ikke helt så varmt som resten af året. Fra juli til december regner det ikke nær så meget, men der er ofte knap 40 grader varmt.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
De fleste barer og restauranter ligger op og ned ad Avenida Eduardo Ribeiro og Avenida 7 de Setembro nær Placa da Matriz. I juni er der et væld af store og små festivaler. Den mest interessante er Procissao Fluvial de Sao Pedro. Her sejler hundredvis af alle slags flodbåde i optog forbi Manaus for at fejre fiskernes skytshelgen Sao Pedro. I den gamle kolonibygning Palácio Rio Negro er der ofte kulturelle arrangementer.

Overnatning / Hotel

Top
Hotellerne i Manaus har et dårligere rygte end i resten af Brasilien. Især på de billigste hoteller forsvinder ting fra værelserne, mens gæsterne er væk. Der er masser af hoteller i Manaus. Mange af dem huser hovedsageligt folk, der kommer til Manaus for at shoppe som gale i den toldfrie Zona Franca. Nogle af hotellerne tæt ved vandet har værelser med en god udsigt til livet på floden. Værelser med air-condition koster ekstra, men det er absolut værd at overveje. Bestil hotel i Manaus her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne i Manaus er dyre, og chaufførerne har alt andet end et godt omdømme. Ofte vil de forsøge sig med urimeligt høje priser, store omveje og andre tricks for at blanke dig af. Kig en ekstra gang efter en bus, inden du sætter dig ind i en taxi.

Alternativ transport

Der drives pålidelig bustransport i Manaus.

Specielle forhold

Top
Undgå at færdes omkring havnen sent om aftenen, da du let vil komme til at støde ind i ubehageligheder. Vær også opmærksom på at Manaus er et malariaområde.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.