COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Luzon

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.952,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Luzon

Banaue området (Luzon)
I Luzons afsides nordlige egn ligger Cordillera Mountains i et frodigt grønt område. For 2000 år siden huggede Ifugaos-folket terrasser ud til at dyrke ris på, og afsatserne tårner sig op i over 1500 meters højde. Hvis rismarkerne blev placeret på en række efter hinanden, ville de kunne nå halvvejs rundt om jorden. Synet er helt fantastisk, og egnen figurerer på UNESCO's verdensarvsliste.
Pinatubo vulkanen (Luzon)
Denne vulkan var i udbrud så sent som 1991, hvor den amerikanske militære base i området blev dækket af aske, og hvor det meget voldsomme naturfænomen efterlod sig et fantastisk lavalandskab, som det nu er muligt at udforske.
Byens gamle centrum Intramuros (Manila)
Før lå byens centrum indenfor bymurene, og det er kernen i det gamle Manila, man kan se her i dag. Murene blev bygget af spanierne i det tidlige 1500-tal, og dele af dem er endnu intakte. Indenfor murene ligger gamle koloniale huse i spansk stil, parker, pladser og kirker.
Manila Cathedral (Manila)
Der er bygget seks forskellige katedraler på dette sted. Den første blev rejst i 1571, lavet af en filippinsk palmeart, der hedder nipa. Siden har naturkatastrofer, ildebrande og Anden Verdenskrig gjort det af med de 5 andre. Den nuværende katedral ligger på Plaza Roma, som har en venskabsplads i Rom i form af Piazzale Manila.
Ruinerne af Fort Santiago (Manila)
Det tog de spanske koloniherrer 149 år at bygge dette fort, der senere blev kolonimagtens hovedkvarter. Nu er der mulighed for at gå mellem de bevarede ruiner, besøge mindemuseet for nationalhelten José Rizal eller se teaterforestillinger i ruinerne.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Luzon
• Mindanau
• Visayerne
By: 
• Manila
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.