COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Luang Prabang

Seværdigheder Luang Prabang

Bjerget Phousi (Luang Prabang)
Bjerget Phousi ligger i Luang Prabangs centrum. En klatretur op ad bjerget kan være hård, men det er bestemt turen værd. Fra toppen af bjerget er der en formidabel udsigt, og man kan se "The Royal Palace", samt de omkringliggende floder og landsbyer.
Templet Wat Xieng Thong (Luang Prabang)
Templet Xieng Thong ligger 300 meter fra stedet, hvor floden Khan løber i Mekong floden. Templet blev bygget i 1560 af Kong Setthathilat og er det mest fascinerende tempel i Luang Prabang. Kombinationen af farvede glas og guldbelægning gør templets fremtoning utroligt flot. Hertil kommer det flotte tag, der minder om en fugl, der har vingerne slået ud.
The Royal Palace Museum (Luang Prabang)
Museet ligger i det gamle kongelige palads og huser en stor samling af artefakter fra tidligere konger fra Lane Xang riget. Paladset blev bygget af franskmændene 1904 for at erstatte et mindre træpalads. Udstillingen i museet er fremragende og giver et godt indblik i Laos' historie.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.