Victoria Falls, Botswana & Cape Town (Afrika)

Oplev vand, safari og storby i én og samme rejse! Se Victoria Falls og oplev store elefantflokke og et rigt fugleliv i Chobe Nationalpark. Cape Town venter også med mulighed for spændende udflugter. Pris pr. pers. v/min. 2 pers. inkl. fly, transfers, transport, engelsktalende guide/chauffør, 10 overnatninger på hotel/resort/lodge inkl. morgenmad, sejlads på Chobe-floden samt døgnbemandet nødtelefon.
Læs mere hos Afrika-safari.dk
Fortsæt til Afrika-safari.dk
Priser fra: 23.695,-
Afrejsested København Afrejseperiode 31/01-2020 til 08/01-2021 Varighed 13 dage Overnatning Flere forskellige Transport Fly

Rejsetilbud til følgende lande

Vælg land

Rejsetilbud med følgende rejseselskaber

Hvad er Temarejser?

Temarejser er rejser, der er lidt ud over det sædvanlige. Temarejser er rundrejser, rejser til eventyrlige rejsemål, storbyferier, krydstogter og mange andre typer rejser. Vil du opleve lidt mere, så tag på en temarejse og vend forandret hjem.

Temarejser på Travelmarket.dk

På Travelmarket sammenligner vi temarejser fra forskellige rejsebureauer til rejsemål i hele verden. Du kan enten søge efter et tema som "Rundrejser" eller "Krydstogter - eller søge efter rejser til et bestemt land.

Priserne på temarejser i vores søgemaskine svinger utroligt meget. Du kan finde storbyferier eller solferier til nogle få tusinde kroner, men du kan også finde luksuriøse og/eller eksotiske rundrejser og safarirejser til mere end kr. 20.000.

Temarejser kan ofte skræddersys specielt til dig, så brug vores søgemaskine til at blive inspireret. Find den rejse, som du er interesset i og klik dig videre til et rejsebureau for at få mere information eller for at booke rejsen

Vi ønsker dig held og lykke med din rejsesøgning.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK