COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Jerusalem

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 2.735,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Mest almindeligt er Jerusalem, men Yerushalaim ses også. På arabisk hedder byen Al-Quds.
Indbyggere
Over 600.000 (2000)
Tidszone
Når den er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Jerusalem.

Bedste rejsetid

Top
Jerusalem er velsignet af en evig brise, der holder temperaturerne i ave hele året. Faktisk kan det godt blive så køligt selv på en sommeraften, at en jakke eller bluse er nødvendig. Ellers følger byen nu meget godt med resten af landet, hvad temperaturer angår, men varmen er mere udholdelig i Jerusalem.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Den nye bydel har et livligt, men dyrt natteliv i Talpiot-bydelen og et mere afdæmpet, men billigere omkring Ben Yehuda-street og "The Russian compound". Østjerusalem og den gamle by er mere eller mindre lukket efter solnedgang. Fredagsudgaven af Jerusalem Post fortæller, med hvad og hvor man bliver underholdt.

Overnatning / Hotel

Top
I den billige ende ligger de mange hostels i og omkring den gamle by. I den nye bydel findes der også en hel del, men de er generelt dyrere. Hoteller findes i alle prisklasser op til over 500 US$ per nat for et dobbeltværelse på King David Hotel. Bestil hotel i Jerusalem her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier i byen. De kan nemt hyres på gaden, og det er en god ide at aftale prisen, inden turen begynder, da de sjældent kører med taxameter.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.