COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Havana

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.309,- Fra 8.595,- Fra 4.799,-
Charter (fly+hotel) Fra 6.572,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
La Habana
Indbyggere
2.200.000 (2000)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 05.00 i Havana.

Bedste rejsetid

Top
Lige meget hvilken tid på året du ankommer til Havana, vil byen møde dig med sit milde klima.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Cubas hovedstad er kendt vidt og bredt for sine svedige rytmer. Der spilles afro-cubansk musik med afstikker til jazzen i lokale klubber og ballrooms over hele byen. Store gamle teatre spiller både internationalt kendte stykker og mere lokale produktioner, og der opføres både opera og ballet hele året rundt til meget billige priser.

Overnatning / Hotel

Top
Der er fine hoteller at finde i Havana, men de meget billige er tit booket lang tid i forvejen. Bestil hotel i Havana her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxier er til at få med lidt tålmodighed og held. De skal helst bestilles fra hotellet, de er svære at praje fra gaden. Der er specielle turisttaxier, der skal betales i dollars, og som er en del dyrere.

Alternativ transport

Der er skrammede bybusser i gadebilledet, der ofte bliver trukket efter en lastvogn. Der er biler til leje, men det kan ikke anbefales til transport inde i byen, der har meget trafik og ikke mange skilte og afvisninger. Der er trehjulede cykeltaxier i den gamle bydel
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.