COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Fujibjerget

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.590,- Fra 4.423,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Fuji-san

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Fuji kan officielt kun bestiges i juli og august. Vejret på bjerget er meget omskifteligt, og varmt tøj bør medbringes. Om vinteren er her meget koldt. Som overalt i Japan er naturområderne smukkest i forårs- og efterårssæsonerne.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 på Mount Fuji. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 på Mount Fuji.

Kultur og underholdning

Fuji-Hakone-Izu naturparken byder på skønne naturoplevelser og rekreation hele året rundt. Dog er her meget koldt om vinteren. På Izu-halvøen finder man mange restauranter og forlystelser. Stemningen her er dog udpræget turistet, og priserne er skyhøje.

Overnatning / Hotel

Top
På Fuji er der opholdssteder, hvor man kan overnatte undervejs. Overnatningsmulighederne i og omkring naturparken er mange, men kan være dyre. Vandrerhjem og Kokumin Shukusha (offentlige herberge) bør som alle andre steder reserveres i forvejen. Bestil hotel i Fujibjerget her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.