COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Dublin

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 195,- Fra 747,- Fra 1.032,-
Charter (fly+hotel) Fra 1.921,- - Fra 2.570,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Dublin
Indbyggere
477.675
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 11.00 i Dublin.

Bedste rejsetid

Top
Dublin er mest behageligt at besøge i sommerhalvåret, hvis man vil undgå sjap og regn. Men husk endelig at få St. Patricks Day med, hvis du ikke vil gå glip af Irlands største folkefest.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der er masser af ting at give sig til i Dublin, men især Temple Bar området udmærker sig ved at være stedet, hvor pubber, gallerier, modebutikker og musiksteder ligger side om side i Irlands kulturcentrum nummer et.

Overnatning / Hotel

Top
I Dublin kan man bo på alt lige fra hoteller, gæstehuse, Bed & Breakfast, campingpladser, country homes, farm houses, vandrerhjem, pensionater til lejligheder, hvor man selv sørger for betjeningen. Det irske turistråd har sørget for at standardisere indkvarteringsmulighederne efter et letgennemskueligt stjernesystem. Bestil hotel i Dublin her

Lokal transport

Top

Taxi

Man kan både praje en taxi på gaden og bestille en i forvejen. Desuden er der specielle taxiholdepladser, hvor man næsten altid kan få fat i en taxi. Sommetider er det en fordel at aftale en pris med chaufføren, inden turen begynder.

Alternativ transport

Der kører en del tog i området. Selskabet hedder DART (Dublin Area Rapid Transport) og kører til 25 togstationer fra Howth i Dublin amt til Bray i Wicklow amt. Ud over den offentlige transport kan man også leje biler, minibusser og meget andet.

Specielle forhold

Top
Nattelivet i Dublin både starter og slutter tidligt. Det betyder blandt andet, at folk velvilligt går hjem i seng, når pubberne lukker ved 23-tiden.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.