COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Donau Floden

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 386,- Fra 312,- -
Charter (fly+hotel) Fra 977,- Fra 1.935,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Donau Floden

Den romerske by Aquincum (Budapest)
Den romerske by Aquincum blev grundlagt i det 1. århundrede og er meget velbevaret. Man kan stadig se, hvor de offentlige bade lå, og man kan betragte resterne af templet, der blev bygget til ære for solguden Mithras. Der er et museum i området, der sætter Aquincum i et historisk perspektiv.
Óbuda området (Budapest)
Óbuda er en af de ældste og mest interessante områder i Budapest. Det mest bemærkelsesværdige i området er de romerske ruiner og de små hyggelige gader og huse, der skaber en særlige atmosfære. Området har også en del museer at vise frem, blandt andet det imponerende Kiscelli Museum.
Slotsområdet (Budapest)
Slotsområdet i Budapest gemmer på nogle af byens vigtigste monumenter og museer. Det Kongelige Palads, der blev bygget tilbage i det 13. århundrede, ligger i området, som også har en gammel bydel. En mur omkranser slotsområdet, der er en af de største seværdigheder i Budapest.
Cruises på Donau (Donau Floden)
Fra Budapest kan man tage længere cruises på Donau, hvor turen inkluderer middag og underholdning ombord. Disse ture er relativt dyre, men er også en oplevelse. Man får set Budapest fra en anden vinkel og oplever samtidig det ungarske køkken og ungarsk dans og musik.
Den gamle fæstning Visegrád (Donau Floden)
Visegrád ligger nogle få kilometer op af Donau fra Budapest. Stedet var engang en kongelig fæstning, men er nu et turiststed og det royale palads fra det 15. århundrede er blevet restaureret og ombygget. På Kong Matthias Museet kan man se mange interessante arkæologiske fund. Man kan sejle af Donau til Visegrád fra Budapest.
Sejlture (Donau Floden)
En sejltur på Donaufloden er en af de største seværdigheder under et besøg i Budapest. Under turen kan man nyde synet af de mange romantiske broer, man sejler under, og man kan betragte smykkesælgere og antikvitetsboghandlere langs Donau.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Budapest
• Eger
• Pécs
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.