Vigtig information om Coronavirus

Rejseguide til De Sydlige Søområder

Fakta

Top
Lokalt navn
Häme

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Finland opleves bedst i de varme sommermåneder frem til september, og således gælder det også, hvis man agter sig til landets sydlige søområde. Vil man stå på ski i området, og det kan i høj grad anbefales, bør man dog selvsagt udskyde ferien til vinterhalvåret.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Finlands sydlige søområde.

Kultur og underholdning

Finlands sydlige søområde er fyldt med museer, historiske byer og fantastiske naturområder. Herudover danner byen Lathi hvert år rammen om et stort internationalt skisportsstævne. Hver sommer er Tampere vært for en række teaterforestillinger, der har tiltrukket sig berettiget opmærksomhed. Publikum kan under forestillingerne dreje rundt for på den måde at følge handlingen på flere scener på samme tid. Herudover rummer Tampere den såkaldte Tampere Concert and Congress Hall, hvor der ofte arrangeres koncerter og andre kulturelle begivenheder.

Overnatning / Hotel

Top
Finlands sydlige søområde er rigt på både hoteller, vandrehjem og campingpladser, så det vil ikke volde vanskeligheder at finde overnatningsmuligheder i området. Også i Finlands sydlige søområde skal man huske på allemandsretten, der blandt andet giver lov til at slå telt op overalt i Finland, så længe man ikke generer mennesker og natur. Bestil hotel i De Sydlige Søområder her

Lokal transport

Top
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.