Rejseguide til Cedertræerne i Bcharré

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 1.463,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Bcharré og Arz Ar-rab

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Sommeren er det bedste tidspunkt. Mens kysterne koger er der tilpas varmt i bjergene. Derfor har de mere velhavende libanesere også sommerhuse i bjergene. Om vinteren er der bunker af sne, og det er ikke muligt at komme hele vejen til Bekaa dalen. Folk drages hertil for at stå på ski. Forår og efterår er også godt, selvom det regner i ny og næ.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 13.00 i Bcharré.

Overnatning / Hotel

Top
Der er et par hoteller i Bcharré, der skulle sække alle behov. Ved cederskoven er der ikke nogle hoteller, men skisportsområderne, der ligger i nærheden har hoteller, der også er åbne om sommeren. Bestil hotel i Cedertræerne i Bcharré her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er taxier i Bcharré, der kan køre dig til cederskoven, da der ingen offentlig transport er dertil.

Alternativ transport

Der er deletaxier og minibusser til Tripoli.

Specielle forhold

Top
Hvis du er her om sommeren, er det en fantastisk smuk tur hele vejen fra Tripoli til Baalbek på den anden side af bjergene. Du kommer gennem øde bjergveje. Desværre er der ingen offentlig transport hele vejen. Enten kan du tage en taxi fra Bcharré, hvilket er dyrt, eller du kan forsøge at tomle.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.