COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Calgary

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r - Fra 2.322,- Fra 2.485,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Calgary
Indbyggere
900.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 04.00 i Calgary.

Bedste rejsetid

Top
Calgary kan besøges hele året rundt. Klimaet er mildt, ikke mindst på grund af Chinook vindene, der kan hæve temperaturen voldsomt om vinteren. Sneen kan dog falde helt hen i maj måned, men mange kommer også til Calgary for at stå på ski i Rocky Mountains, der ligger en times kørsel væk.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Det klassiske wildwestrodeo Calgary Stampede må man ikke misse, hvis man er i byen i starten af juli. Her er cowboys på vilde tyre og heste, indianere, prærievognsræs og masser af fest og optræden. I februar løber Calgary Winter Festival af stablen med isskulpturer, vintersport og fest.

Overnatning / Hotel

Top
Gode overnatningsmuligheder er der masser af i Calgary. Lige fra 5-stjernede hoteller til inns og campingpladser udenfor byen. Bemærk dog, at priserne stiger i begyndelsen af juli på grund af Calgary Stampede rodeo, og du bør derfor bestille i meget god tid, da alt ganske sikkert er optaget i løbet af de 10 dage, festen står på. Bestil hotel i Calgary her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er ikke svært at finde en taxi i Calgary, både Co-op Taxi, Checker Taxi og Associated Taxi kører i byen.

Alternativ transport

Der er fly, tog og bustrafik i Calgary. Det er også muligt at leje en bil.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.