Rejser til Albena

Rejser til Albena

Albena ligger i Varna-området på Bulgariens nordøstlige kyst ved Sortehavet. Den rolige og grønne by er hverken stor eller hektisk som de større byer, og er derfor ideel for dig, som søger en mere rolig og familievenlig ferieoplevelse. Når du rejser til Albena, venter der naturskønne strande, dejlig mad og shopping.

Billige rejser til Albena

Fra København

Udvalgte rejsetilbud til Albena

Flamingo Grand
Flamingo Grand Studio med balkon el. terrasse
Albena, Sortehavskysten, Bulgarien 17. okt fra København 7 nætter
4.017,- Vælg

Rejser til Albena – familievenlige ferieoplevelser

Albena ligger i Varna-området på Bulgariens nordøstlige kyst ved Sortehavet. Den rolige og grønne by er hverken stor eller hektisk som de større byer, og er derfor ideel for dig, som søger en mere rolig og familievenlig ferieoplevelse. Når du rejser til Albena, venter der naturskønne strande, dejlig mad og shopping.

Bedste strande i Albena og i nærheden

Albena byder på mange dejlige strande – lige fra de livlige til de mere afsidesliggende:

  • Albena Strand: En familievenlig strand, som er kendt for sit fine, gyldne sand og rolige klare vand. Området omkring stranden har mange hoteller, restauranter og barer samt mulighed for vandsport.
  • Kranevo Strand: En mere stille og rolig strand, som har naturskønne omgivelser, og derfor virker mere autentisk.
  • Golden Sands: Stranden lever op til sit navn med sit gyldne sand, som strækker sig over flere kilometer. Golden Sands er et af de mest populære feriesteder ved Sortehavskysten med omkringliggende hoteller, restauranter, natklubber og underholdning.
  • Balchik Strand: Stranden ligger i byen Balchik, og det er derfor oplagt at kombinere afslapning på stranden med historiske seværdigheder. Stranden er mindre end i de større feriebyer, og tilbyder en roligere og mere afslappet atmosfære.
  • Riviera Strand: Er omgivet af skove, hvilket gør den mere tilbagetrukket og eksklusiv. Området er kendt for sine luksuriøse resorts og spa-hoteller, og er populær blandt de unge og hippe med dens livlige atmosfære.

Mulighederne for at spise i Albena

På din rejse til Albena vil du få spændende bulgarske madoplevelser. Nyd traditionelle og populære retter som gryderetten Kavarma med kød & grøntsager, oste-tærten Banitsa eller Shopska salat med fåreost. Frisk fisk og skaldyr er også en delikatesse pga. byens beliggenhed ved kysten.

Om aftenen trækker de fleste til hovedgadens- og strandpromenadens restauranter, tavernaer og caféer.

Mulighederne for at shoppe i Albena

Når du rejser til Albena, vil du måske gerne købe en lille souvenir med hjem, hvilket der er rig mulighed for. Her er alt fra traditionelle markeder til moderne butikker, der tilbyder lokalt kunsthåndværk, tekstiler og delikatesser. Strandpromenaden og strandalléen byder også på lidt af hvert.

Udflugter fra Albena – seværdigheder og attraktioner i området

Albena tilbyder ikke kun smukke strande, men også sjove attraktioner som Aquamania Vandpark og Dinosaur Park, som er oplagte udflugtsmål for familier. Desuden er naturreservatet Baltata en oplevelse at udforske. Det store skovområde er rigt på biodiversitet.

Udforsk også de nærliggende byer Balchik og Varna for at få et større indblik i Bulgariens kulturarv. Balchik-paladset og Botanisk have er værd at besøge.

Hvornår er det bedst at rejse til Albena?

Det bedste tidspunkt at rejse til Albena er mellem maj og september, hvor vejret er dejlig varmt, og dagene er lange.

Charterrejser til rejsemål i Bulgarien

Charterbureauer med charterrejser til Albena

  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX

Find rejsen til Albena her