En person slapper af på en oppustelig madras i det krystalklare blå hav under en solrig himmel.

Rejser til Burgas

STORBY VED HAVET:Byen Burgas ligger helt ud til Sortehavet og er med sine omgivende søer et af de helt store turistmål for charterrejser til Bulgarien.

Billige rejser til Burgas

Fra København

Fra Billund

Udvalgte rejsetilbud til Burgas

  • Udvalgte tilbud

  • København

  • Billund

Festa Pomorie Resort
Festa Pomorie Resort Lejlighed
11. maj fra København 7 nætter
2.405,- Vælg
Garden of Eden Complex
Garden of Eden Complex Standard Studio med havudsigt
25. maj fra København 7 nætter
2.875,- Vælg
Hotel Bulgaria Burgas
Hotel Bulgaria Burgas Værelse - adskilte senge
4. maj fra København 7 nætter
3.211,- Vælg
Crown Fort Club
Crown Fort Club Lejlighed
24. jun fra København 7 nætter
3.595,- Vælg
Via Pontica Resort by Festa Hotels
Via Pontica Resort by Festa Hotels Standard
11. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
3.705,- Vælg
Marina Burgas Hotel
Marina Burgas Hotel Standard
24. jun fra København 7 nætter
4.445,- Vælg
Penelope Palace
Penelope Palace Dobbeltværelse Twin (adskilte senge)
3. jul fra København 7 nætter
4.785,- Vælg
Grand Hotel Pomorie
Grand Hotel Pomorie Dobbeltværelse Twin (adskilte senge) med havudsigt
11. maj fra København 7 nætter
4.915,- Vælg
Mirage Hotel
Mirage Hotel Dobbeltværelse King med havudsigt
1. jul fra København 9 nætter
5.295,- Vælg
Primoretz Grand Hotel & Spa
Primoretz Grand Hotel & Spa Premium
27. apr fra København 7 nætter
5.415,- Vælg
Hotel Bulgaria Burgas
Hotel Bulgaria Burgas Dobbeltværelse
15. jun fra Billund 7 nætter
6.429,- Vælg
Wave Resort - Ultra All Inclusive
Wave Resort - Ultra All Inclusive Dobbeltværelse med delvis havudsigt
25. maj fra København 7 nætter
All Inclusive
7.945,- Vælg
Bedøm rejsemål (86 bedømmelser)
4.5

Charterrejser til Burgas i Bulgarien

I bunden af Burgasbugten i Sortehavet ligger Burgas, der er hovedby i regionen. De fleste charterrejsende kender lufthavnen Burgas, da det er en af Bulgariens fire internationale lufthavne. Det er også i Burgas, at man finder landets største havn, så der er en livlig trafik ud og ind af byen – til vands, til lands og i luften.

De tidligste spor af menneskelig aktivitet i området går helt tilbage til jernalderen. Bosættelserne fra dengang er vokset til det, der i dag er en af Bulgariens største og mest interessante byer.

Byen blev befriet fra tyrkisk (Ottomansk) dominans i slutningen af det 19. århundrede og er nu en betydningsfuld industri- og turistby.

Plads til alle

Som et stort center for kultur, økonomi, industri og turisme har Burgas hoteller i alle tænkelige klasser. I byen finder du luksushoteller, små, meget hyggelige hoteller, små værelser hos private, bed & breakfast og en række mere eller mindre standard turisthoteller med den komfort, som du kender fra turistområderne.

Rundtur i Burgas

En af de helt store og markante bygninger i Burgas er katedralen St. Cyril og St. Methodius, der blev bygget i perioden fra 1897 – 1907. Katedralen er erklæret som et monument af national betydning og besøges årligt af mange turister.

Burgas har en række museer, der giver et godt indtryk af den bulgarske kulturelle rigdom. Byen er regionens kulturelle centrum med opera, teatre og spillesteder. Burgas er desuden hjemsted for en række festivaler indenfor musik, lyrik og kultur.

Søerne ved Burgas

Tre store søer omgiver Burgas: Burgas Søen, Atanaskovsko Søen og Mandrensko Søen. Charterturisten kan opleve et utroligt rigt fugle- og planteliv i områderne omkring og ved de store søer. Er du interesseret i natur, så er Burgas regionen helt sikkert et besøg værd.

Strand og daseliv i Burgas

Selvom Burgas ikke tilbyder samme type strande som i for eksempel Sunny Beach, så har de bynære strande nogle fantastiske kvaliteter – ikke mindst for det lidt mere modne publikum.

Eksempelvis er der strand 2-3 kilometer ud for byens store park. Stranden kombinerer badeliv med byen på en helt unik måde, der tiltaler mange turister. En charterrejse til Burgas er derfor også en god måde at kombinere udsøgt storbyferie med sol og strand. Gennemsnitstemperaturen i højsæsonen er da også gode 26 grader for luften og 25 grader for vandet. Perfekt til byliv og perfekt til stranden.

Det, som bulgarene kalder for “Den gamle strand”, er af mange også den mest elskede strand. Stranden ligger tæt ved jernbane og bus og er en ren og velholdt strand. Her finder du en række cafeer og restauranter, der tilbyder alt lige fra en kop kaffe og en let anretning til flere menuers hovedmåltid. Hvis du er til beach volley, windsurfing eller andre strandaktiviteter, så er det her, du skal tage hen.

Natteliv i Burgas

Nattelivet i Burgas er sofistikeret og alsidigt. Det er muligt at finde de helt traditionelle karaokebarer, rock cafeer, klubber, spillesteder og diskoteker for enhver type.

Burgas byder på alt, hvad man kan forvente af en europæisk storby. Byen har nemlig som de øvrige af Bulgariens store byer hurtigt taget ved lære af resten af Europa, og avantgarden er på mange områder længere fremme. Derfor bør charterturisten give sig selv den helt specielle oplevelse og nyde den atmosfære, som kun en by af Burgas’ størrelse kan byde på.

Udflugter og ture

Fra Burgas er det let at komme til de nærliggende kystbyer som Chernomorets, Pomorie, Nessebar og Sozopol. Nessebar, der er på UNESCO’s Verdenskulturarvsliste, er så absolut værd at besøge.

Fra Burgas er det også muligt at nå til Istanbul i Tyrkiet på 4-5 timer. En overnatning i Istanbul kan anbefales, men det er også muligt at nå tilbage til Burgas samme dag.

Som resten af Bulgarien er prisniveauet i Burgas behageligt langt under det danske. Der er altså gode penge at spare, når du vælger charterrejser til Burgas.

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Burgas

Fra hvilke lufthavne kan jeg rejse til Burgas?

Du kan rejse til Burgas fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup) og Aalborg

Søg også rejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Charterreiser til Burgas | Charterresor till Burgas

Andre rejsemål til Sortehavskysten

Charterbureauer med charterrejser til Burgas

  • Billige charterrejser med SOLFAKTOR
  • Billige charterrejser med TripX