Romantik på Skrøbelev Gods

Kør en tur til billedskønne Rudkøbing på Langeland og nyd et uforglemmeligt ophold på det smukke Skrøbelev Gods – godset rummer gamle historier, masser af atmosfære og smukke naturomgivelser. I kan også glæde jer til en super spændende rundvisning på godset. Om aftenen kan I sætte jer til bords i den smukke Restaurant Riddersalen, hvor kokken fremtryller en dejlig middag. Det store gods byder både på elegante omgivelser, og ikke mindst masser af plads og kvadratmeter at boltre sig på – både på værelserne, udendørsarealer og i restauranten, hvor der er god plads mellem bordene!

Du kan vælge mellem 3 forskellige pakker fra 1198 kr,- for 2 personer.


Pakke 1: 1.198 kr,- for 2 personer:

En dejlig overnatning på Skrøbelev Gods
Ophold i smukt dobbeltværelse
Lækker middag med 1 hovedret, samt mulighed for tilkøb af op til 5 retter
Spændende rundvisning på godset (rundvisningen starter kl. 16.00)
Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
Gratis Wi-Fi & parkering på godset
✅ Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Pakke 2: 2.198 kr,- for 2 personer:

2 dejlige overnatninger på Skrøbelev Gods
Ophold i smukt dobbeltværelse
2 x dejlig middag med 1 hovedret, samt mulighed for tilkøb af op til 5 retter
Spændende rundvisning på godset (rundvisningen starter kl. 16.00)
2 x morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt begge dage
Gratis Wi-Fi & parkering på godset
✅ Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter

Pakke 3: 1.698 kr,- for 2 personer:

En dejlig overnatning på Skrøbelev Gods
Ophold flot suite med egen jacuzzi
Lækker middag med 1 hovedret, samt mulighed for tilkøb af op til 5 retter
Adgang til vinkælderen med tilstødende rustik pejsestue
Spændende rundvisning på godset (rundvisningen starter kl. 16.00)
Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
Gratis Wi-Fi & parkering på godset
✅ Mulighed for rabat på golf og andre aktivitete


                                                      

TIP! Godset ligger kun ca. 2,5 time fra København og Aarhus og opholdet kan benyttes helt frem til d. 1. januar 2022.

Ophold på Skrøbelev Gods

I bliver straks fanget af den romantiske stemning, når I træder ind på godsets gårdsplads og betragter de flotte gamle bevaringsværdige bygninger med kig til den lille landsbykirke. Skrøbelev Gods blev grundlagt i 1669 og efter en over 3-årig totalrenovering, hvor der hverken er gået på kompromis med kvalitet eller design, fremstår godset idag som en historisk velbevaret perle.

Romantik i alle hjørner og godt med plads

De romantiske dobbeltværelser og de elegante dobbeltsuiter byder på ægte godsstemning og et fint møblement. Her er lyst og lækkert, og I overnatter i kvalitetssenge, så du vågner frisk og veludhvilet, inden du atter kan sætte dig til bords i den fine restaurant og nyde en god morgenmad inden hjemturen. Du kan godt glæde dig til godsets morgenbuffet – man siger jo faktisk også, at morgenmåltidet er det vigtigste måltid på dagen. I kan også glæde jer til en spændende rundvisning på godset, som starter kl. 16. Hvis I kommer tidligere, kan I sidde og hygge under det over 350 år gamle kastanjetræ med en kop kaffe og bedstemors varme og hjemmebagte kage.

Gastronomisk oplevelse, økologi og gourmetmad

En gastronomisk og personlig service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og specialiteter. På Skrøbelev Gods ønsker de at give dig en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som du ikke finder mange andre steder. Alt efter sæson er de fleste af råvarerne fra stedets egen køkkenhave. En køkkenhave, der overrasker i omfang og variation, og maden der er af høj kvalitet, serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have, samt spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til at de 5 sanser bliver aktiveret til fulde.

Nyd livet foran den knitrende pejs

I kan få serveret op til 5 velsmagende gastronomiske retter og gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig. Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

Anmeldelser af skrøbelev gods:

Melitta A:
“Rar og venlig modtagelse, flotte og historiske bygninger. Rigtig pæne værelser med dejlige senge. God rundvisning. Hyggelig restaurant og super lækker mad. ”

Christina B:
“Et helt vidunderligt sted. Dejlige værelser. Særligt suiten. Super venligt personale. Restaurantchefen, Ana er SÅ sød. Spændende og hyggelig rundvisning hvor man fik gården / godsets historie. Forrygende middag.” – Christina B.