Hotelophold på Hotel Kong Frederik

Gå ikke glip af denne vidunderlige miniferie på det flotte, historiske hotel. Når du bor på Hotel Kong Frederik, sover du på samme adresse som nogle af de største stjerner – fra Marlene Dietrich til John Mayer. Her får du en uforglemmelig oplevelse i hjertet af København tæt på bl.a. Strøget, Rådhuspladsen og Tivoli. Uanset hvilket værelse, du skal bo på, er det indrettet med sjæl og charme.

Hele pakken koster kun 895 kr,- for 2 personer!


Tilbuddet inkluderer:

 Ophold på det historiske Hotel Kong Frederik
 1 overnatning i et super lækkert dobbeltværelse
 1 glas vin pr. gæst (kl. 16.00-17.00)
 Dejlig morgenmad
 Gratis Wi-Fi
 Mulighed for sen check ud kl. 13.00
 Mulighed for tidlig check ind fra kl. 13.00 (hvis dit værelse er ledigt)
✅ Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage frem til 30. april 2021.


                                                      

Hotel Kong Frederik

Hotel Kong Frederik er et klassisk 4-stjernet hotel i hjertet af København – hotellet ligger faktisk på en af byens ældste og mest ikoniske adresser, som bare skal opleves. Den charmerende hotel-bygning blev totalrenoveret i 2010, og består bl.a. af smukke værelselser, der er indrettet til perfektion og ren afslapning. Glæd jer til at indsnuse hotellets atmosfære og slappe af i det flotte lounge-område. Du kan også leje en cykel på hotellet og opleve København i allerbedste københavner-stil.

Den perfekte base

Spadsér gennem de gamle stræder og haver eller tag en cykeltur langs søerne og havnen i det centrale København. Du kan også shoppe i stormagasiner eller summe rundt i byens mange butikker. Vi kan også varmt anbefale, at du tager turen forbi charmerende Christianshavn. Her finder du færre turister end i Nyhavn, men lige så mange farverige facader. Her kan du også nyde smalle brostensbelagte gader og stræder, og du kan for eksempel købe take-away i en af de hyggelige caféer og nyde den langs kanalen. Besøg også en af byens mange haver, og slå dig ned i en af oaserne i Kongens Have eller Frederiksberg Have.

Tidligere gæster siger:

“Hotellet er perfekt placeret, hvis man vil opleve den historiske del af København. Vi kunne gå til alle aktiviteter og spisesteder.”
Tripadvisor, juli 2020.

“Super rart personale, rent og lækkert værelse med balkon og udsigt til rådhustårnet. Jeg er vild med indretningen og stilen på hotellet.”
Tripadvisor, april 2020.

 

TIP! Storbyferie i København – Her er de bedste tips og tilbud