Rejseguide til Auckland

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.426,- Fra 10.390,- Fra 8.000,-
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Auckland
Indbyggere
992.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 22.00 i Auckland. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 24.00 i Auckland. (De har sommertid, når vi har vintertid.)

Bedste rejsetid

Top
Byen kan med fornøjelse besøges året rundt. De varmeste måneder er dog fra november til april.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
I februar er der Womad festival i Auckland. I april er der Royal Easter Show, og i juli er der Rally of New Zealand i Auckland.

Overnatning / Hotel

Top
I Auckland kan man stort set finde alle former for overnatning. Nord for byen kan man leje campingpladser og hytter. Inde i byen er der hoteller lige fra flerstjernede til mellemklasse og billige. Det er heller ikke noget problem at finde et gæstehus, B&B eller et motel, ligesom der ikke er mangel på vandrehjem/hostels i byen. De er som regel billige og i ret god stand. Bestil hotel i Auckland her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører mange taxier rundt i Auckland. De kan hyres på gaden og kører med taxameter.

Alternativ transport

Der kører lokale busser i Auckland, de dækker stort set hele byen og kører fra morgen til aften. Yderligere kører der tog i byen, men det har kun to hovedlinier og dækker derfor ikke hele byen.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.