Vigtig information om Coronavirus
Afbudsrejser til Lesbos

Afbudsrejser til Lesbos

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg
Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Lesbos er du kommet til det rette sted. Via søgeboksen nedenfor kan du sammenligne priser fra forskellige rejsebureauer og finde den billigste pris.

Bestil en afbudsrejse NU til det fantastiske Lesbos

Bedøm rejsemål
4,4
(98 bedømmelser)
Er du stor fan af Grækenland, og kan du bare ikke få nok af det smukke land med dets karakteristiske smukke farver, så er Lesbos det rette valg for dig. Her får du sol og varme pakket og svøbt i en utroligt omfavnende og smilende gæstfrihed.

Lesbos er en græsk ø, som ligger i det nordlige Ægiske hav – ikke langt fra Tyrkiet. Lesbos kan bl.a. bryste sig af at være Grækenlands 3. største og desuden mest frodige ø med smukke olivenlunde og velduftende pinjeskove. Udover sit grønne image kan øen også prale af en fantastisk kystlinje, som er intet mindre end 320 km. lang.

Lesbos – solens ø

Som dansker, der kun oplever sol og varme i en meget begrænset periode på et helt år, vil du elske at komme til det varme Lesbos. Her er nemlig rig mulighed for at få ladet batterierne op og fx tage en lille afslapper på øens smukke og indbydende strande.

Når tørsten melder sig, kan du give dig selv dén oplevelse at besøge én af de lokale caféer og bestille den traditionelle og populære drink, Ouzu, som er en anis-baseret brændevin.

Der er altid noget at lave på Lesbos

Lesbos er mere end blot en badeø, hvor man kun ligger og daser på stranden. Øen er således også at foretrække for dig, som ikke kan ligge stille dagen lang, men som betegner en vellykket ferie som én, hvor du også fik rørt dig lidt.

Lesbos har masser af aktiviteter, du kan fordrive tiden med. Det varme klima og den frodige jord har som nævnt sørget for en fantastisk indsmigrende og frodig natur med kuperede terræner, der indbyder til fx spændende bjergvandringer. Begiver man sig ud i den storslåede natur, vil man opleve naturlige kilder med frisk vand, som man kan nyde, mens man kigger ud på den storslåede udsigt oppe fra de høje klipper.

Afrejselufthavne til Lesbos

Afbudsrejser fra København (Kastrup)

Rejseselskaber med afbudsrejser til Lesbos

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Eliza was here
Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Lesbos?

Du kan rejse til Lesbos med Apollo, Eliza was here og Spies. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Lesbos?

Du kan rejse til Lesbos fra følgende lufthavne: København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Lesbos populære?

Ja, afbudsrejser til Lesbos er populære. Vores brugere giver Lesbos 4,4 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Lesbos her
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.