Afbudsrejser til Lefkas

Afbudsrejser til Lefkas

Få en pause med en afbudsrejse til Lefkas

Bedøm rejsemål
4,5
(158 bedømmelser)
Hvad venter du på? Bestil en afbudsrejse til smukke Lefkas i Grækenland og kom på en helt enestående ferie. Her finder du den perfekte blanding af gode turistforhold og lokal afskårethed. Denne smukke ø gemmer på en skattekiste af oplevelser, som stadig venter på at blive opdaget af den brede befolkning. Slå til nu og bestil rejsen!

Lefkas og den berømte strand

Lefkas ligger ud for Grækenland i det såkaldte Ioniske Hav og udgør en af de Ioniske Øer. Med et væld af muligheder er Lefkas en oplagt rejsedestination for enhver. Hvad enten det er smukke omgivelser, sejlads i det Ioniske Hav, fest på et græsk diskotek eller bade- og strandafslapning, du leder efter, vil du ikke blive skuffet på Lefkas.

Den mest populære strand er den berømte Porto Katsiki-strand, som ligger ved Athani-landsbyen. Den flotte sandstrand ved det azurblå Ioniske Hav ligger ved foden af en stor, hvid klippe, som strækker sig i en så perfekt bue omkring stranden, at det kan være svært at tro på, at den er naturligt skabt. Porto Katsiki stranden er et hyppigt motiv på billeder og postkort og altså et must-see, når man besøger Lefkas.

Lefkas – en rejse igennem Grækenland

Får du lyst til at udforske det smukke Ioniske Hav, kan båd- eller færgeture købes på Lefkas. Det er en smuk oplevelse, som samtidig kan bringe dig på en rejse tilbage igennem Grækenlands mytologiske historie – for eksempel ligger Odysseus’ hjem-ø, Ithaka, ikke langt fra Lefkas. Når sulten begynder at stille sig, kan du sætte dig til rette i en af de mange fine restauranter på Lefkas. Mange af restauranterne har naturligvis alt godt fra havet som hovedtema, men i lige så høj grad kan man finde klassiske græske eller italienske restauranter.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Lefkas

Afbudsrejser med Apollo
Afbudsrejser med Spies

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Lefkas?

Du kan rejse til Lefkas med Apollo. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Lefkas?

Du kan rejse til Lefkas fra følgende lufthavne: Billund og København (Kastrup).

Er afbudsrejser til Lefkas populære?

Ja, afbudsrejser til Lefkas er populære. Vores brugere giver Lefkas 4,5 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Lefkas her

Hvad koster afbudsrejser til Lefkas?

Prisen på afbudsrejser til Lefkas skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 2200. Find den aktuelle pris lige her
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.