Afbudsrejser til Lefkas

Afbudsrejser til Lefkas

Afrejse
Fleks. afrejse
+1 uge
Varighed
Alle
Afrejselufthavn
Alle
Land
Alle lande
Hotel specifikation
Spec+Uspec hotel
Destination
Alle områder
Søg

Billige afbudsrejser til Lefkas

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Få en pause med en afbudsrejse til Lefkas

Bedøm rejsemål
4,4
(88 bedømmelser)
Hvad venter du på? Bestil en afbudsrejse til smukke Lefkas i Grækenland og kom på en helt enestående ferie. Her finder du den perfekte blanding af gode turistforhold og lokal afskårethed. Denne smukke ø gemmer på en skattekiste af oplevelser, som stadig venter på at blive opdaget af den brede befolkning. Slå til nu og bestil rejsen!

Lefkas og den berømte strand

Lefkas ligger ud for Grækenland i det såkaldte Ioniske Hav og udgør en af de Ioniske Øer. Med et væld af muligheder er Lefkas en oplagt rejsedestination for enhver. Hvad enten det er smukke omgivelser, sejlads i det Ioniske Hav, fest på et græsk diskotek eller bade- og strandafslapning, du leder efter, vil du ikke blive skuffet på Lefkas.

Den mest populære strand er den berømte Porto Katsiki-strand, som ligger ved Athani-landsbyen. Den flotte sandstrand ved det azurblå Ioniske Hav ligger ved foden af en stor, hvid klippe, som strækker sig i en så perfekt bue omkring stranden, at det kan være svært at tro på, at den er naturligt skabt. Porto Katsiki stranden er et hyppigt motiv på billeder og postkort og altså et must-see, når man besøger Lefkas.

Lefkas – en rejse igennem Grækenland

Får du lyst til at udforske det smukke Ioniske Hav, kan båd- eller færgeture købes på Lefkas. Det er en smuk oplevelse, som samtidig kan bringe dig på en rejse tilbage igennem Grækenlands mytologiske historie – for eksempel ligger Odysseus’ hjem-ø, Ithaka, ikke langt fra Lefkas. Når sulten begynder at stille sig, kan du sætte dig til rette i en af de mange fine restauranter på Lefkas. Mange af restauranterne har naturligvis alt godt fra havet som hovedtema, men i lige så høj grad kan man finde klassiske græske eller italienske restauranter.

Rejseselskaber med afbudsrejser til Lefkas

Afbudsrejser med Spies
Afbudsrejser med SunCharter
Afbudsrejser med VERDN
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK