Afbudsrejser til Kefalonia

Afbudsrejser til Kefalonia

Billige afbudsrejser til Kefalonia

Fra København

Ovenstående priser er de billigste fra første mulige afrejsedag og 4 uger frem.

Udvalgte rejsetilbud til Kefalonia

Irinna Hotel
Irinna Hotel Værelse
Kefalonia, Kefalonia, Grækenland 1. jun fra København 7 nætter
9.355,- Vælg
Bedøm rejsemål (209 bedømmelser)
4.6

Udlev din drøm med en afbudsrejse til Kefalonia

Kefalonia er den største af de Ioniske Øer i det vestlige Grækenland. Øen er velsignet med et varieret og smukt landskab, der bare venter på at blive udforsket. På trods af at øen er relativt lille, består den af et imponerende bjerglandskab. Der er dog rig mulighed for nemt at komme rundt på øen – det gode vejsystem gør bilkørsel ligetil, og hvis man ønsker at tage øen til sig i et roligere tempo, er det ligeledes oplagt at gå eller cykle rundt.

En rejse i landskabet på græske Kefalonia

Den nordlige kyst består af mange små stenstrande mens sydsiden er prydet med lange, flotte sandstrande, og med et væld af bugter og klipper over hele øen, kan man trygt regne med, at landskabet nok skal imponere enhver.

De Ioniske Øers køkken er meget inspireret af det italienske og det østrigske, og det er således unikt og adskiller sig fra resten af Grækenlands, dog er det klassisk græske naturligvis også at finde. I ægte græsk stil har øen tilmed sin egen vin, som uden tvivl bør smages. Hvad enten det er det italienske, østrigske eller græske køkken, der får din mund til at løbe i vand, vil du altså ikke gå sulten i seng på Kefalonia.

En lokaloplevelse på Kefalonia

Kefalonia er i modsætning til mange andre turistdestinationer i Grækenland tilsyneladende uberørt af turismen og er altså stadig meget lokalt og gammeldags, og hvilken bedre måde at opleve dette på end til hest? Denne helt enestående oplevelse tilbydes ved de mange stalde på Kefalonia, hvor man kan leje en ridetur igennem bjergene og få en rundtur igennem landskabet og de smukke græske landsbyer og vinmarker på helt indfødt og gammeldags manér.

Kefalonia byder derudover på mange vandaktiviteter såsom sport eller sejlads. Måske får du lyst til at se øen Ithaka, den mytologiske Odysseus’ hjem, eller måske er afslapning på en af de smukke strande mere dig? Mulighederne er mange – Kefalonia venter på dig.

Afbudsrejser All Inclusive

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Norge og Sverige:
Restplasser til Kefallonia | Sista Minuten till Kefalonia

Rejseselskaber med afbudsrejser til Kefalonia

  • Billige afbudsrejser med SOLFAKTOR

Rejsemål med afbudsrejser til Grækenland

Afrejselufthavne til Kefalonia

Ofte stillede spørgsmål om rejser til Kefalonia

Hvad koster afbudsrejser til Kefalonia?

Prisen på afbudsrejser til Kefalonia skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 14.151,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Kefalonia her

Læs mere om Kefalonia på vores blog