Afbudsrejser til Ibiza

Afbudsrejser til Ibiza

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse til Ibiza, er du kommet til rette sted. Her på Travelmarket kan du finde en billig afbudsrejse til solrige og varme Ibiza med den grønne natur, de lækre badestrande, det festlige natteliv og de flotte byer, med de mange attraktioner. Hav en rigtig dejlig rejse til skønne Ibiza.

Billige afbudsrejser til Ibiza

Ovenstående priser er et udvalg af de billigste rejser med afrejse indenfor de kommende 4 uger.

Afbudsrejse til farverig og festlige ferieø – Ibiza!

De fleste kender Ibiza. Dette skyldes nok først fremmest øens fuldt fortjente renomme som et paradis for festglade turister, men vidste du også, at du også sagtens kan få en fantastisk ferie med hele familien. Langt størstedelen af turisterne, som tager dertil, er faktisk børnefamilier.

For Ibiza er mere end heftige natklubber, der spiller det nyeste og mest moderne elektroniske musik – men bevares, det er det også – det er samtidig også en ø med mere end halvtreds strande og små charmerende byer. Så Ibiza er for alle, ung som gammel, single, par eller familie.

Lidt om øen Ibiza

Ibiza ligger i Middelhavet og er 41 km. lang og 14 km. bred. Der er bor omkring 100.000 fastboende, så det er ikke blot et ferieparadis for turister. Naturen på øen er smuk og mangfoldig, så er du på udgik efter lidt tid alene med familien eller kæresten, er der også rig mulighed for det.

Især Øst- og Nordkysten er rolig, og der hersker en stemning af fuldstændig ro og uhøjtidelighed. Infrastrukturen på øen er god, så du kan nemt få hele øen at se, hvis det er, hvad du drømmer om.

Aktiviteter på rejsen

Strandende er selvfølgelig den del af øen besøgende bruger mest tid ved. Om du er til at ligge på en strandstol og læse en god bog, spille beach volley eller noget helt tredje, så er Ibiza helt sikkert garant for at levere varen. Om aftenen kan du så nyde øens hovedstand, Eivissa, med dens fine restauranter og gode shopping muligheder.

Og er du til det, kan du uden tvivl tage en tur i byen, du sent glemmer, bagefter. Alt i alt er Ibiza lige så mangfoldig og farverig og åben over for alle typer rejsende, som den er spændende, interessant og hyggelig.

Søg også afbudsrejser med afrejse fra Sverige og Norge:
Sista Minuten till Ibiza | Restplasser til Ibiza

Rejseselskaber med afbudsrejser til Ibiza

  • Billige afbudsrejser med Escapeaway
  • Billige afbudsrejser med Spies
  • Billige afbudsrejser med TripX

Hvilke rejsebureauer har afbudsrejser til Ibiza?

Du kan rejse til Ibiza med Corendon, Escapeaway, SOLFAKTOR og TripX. Sammenlign priserne her

Fra hvilke lufthavne kan jeg finde afbudsrejser til Ibiza?

Du kan rejse til Ibiza fra følgende lufthavne: Billund, København (Kastrup), Hamborg, Aalborg og Århus (Tirstrup).

Er afbudsrejser til Ibiza populære?

Ja, afbudsrejser til Ibiza er populære. Vores brugere giver Ibiza 4,6 ud af 5 stjerner. Bedøm selv Ibiza her

Hvad koster afbudsrejser til Ibiza?

Prisen på afbudsrejser til Ibiza skifter hele tiden. I vores seneste pristjek var prisen kr. 5.865,-. Find den aktuelle pris lige her

Find rejsen til Ibiza her

Læs mere om Ibiza på vores blog