Billede af en solrig strand med gyldent sand, krystalklart blåt hav og en stenet klippe i baggrunden.

Billige flybilletter fra Aalborg til Lanzarote

Sådan!
Du har nu prisgaranti
på denne søgning!
Fra
Til
Afrejse
 
Hjemrejse
 
Fra
Til
Afrejse
 
 
 
 
 
Tilføj rute
Rejsende
1 voksen
Voksne
-
Børn
-
Alder på barn 1
-
Alder på barn 2
-
Alder på barn 3
-
Alder på barn 4
-
Alder på barn 5
-
Alder på barn 6
-
Alder på barn 7
-
Alder på barn 8
-
Alder på barn 9
-
Søg
Rejsetype:Tur / retur
  • Tur / retur
  • Enkelt
  • Flere rejsemål
Billettype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Aalborg til Lanzarote

Priserne er fundet af vores brugere indenfor de seneste 7 dage og kan være ændret.
21. jan 28. jan
AAL
ACE
ACE
AAL
Norwegian Air 1 stop
Norwegian Air 1 stop
Fra kr. 2.820,- Vælg

Fra Aalborg til Lanzarote

Vi tjekker på Travelmarket.dk udbuddet af attraktive billetter, således at du kan bruge tid på at lave noget andet. Normalt kan det være svært at vurdere hvilke flybilletter til Lanzarote, der er mest attraktive, grundet det store udbud. Gør brug af Travelmarket.dk, og få på et øjeblik en fyldestgørende oversigt over de mest fordelagtige tilbud på flybilletter til Lanzarote ved at indtaste nogle enkelte kriterier. Ganske enkelt og nemt.

Klik blot på avanceret flysøgning herover, såfremt du søger efter rejser med flere strækninger, stop undervejs, eller hvis du ønsker at flyve ud til en destination og hjem fra en anden. På Travelmarket.dk finder vi billetter til både indenrigsfly til Lanzarote, samt til og fra lufthavne i andre lande. Vi finder billige lokale billetter, rejser til andre steder i Sydeuropa, samt billetter til oversøiske lokaliteter. Såvel enkeltbilletter (one-way billetter) som returbilletter kan søges på Travelmarket.dk. Ved at søge efter flybilletter til Lanzarote hos både rejsebureauer, lavprisselskaber (low cost airlines) og traditionelle flyselskaber finder vi det selskab, som har den bedste billet til ACE. De 47.190.493 indbyggere i Spanien er meget imødekommende og gæstfrie, og der er gode muligheder for oplevelser i landet. Tager du til hovedstaden Madrid, er der rig mulighed for at tage på indkøbstur, gå på museum, besøge udsøgte restauranter og lignende. Fra Madrid kan du rejse videre til andre af Spaniens byer og interessante steder.

Der er mange andre lufthavne i Spanien at rejse til.

I Spanien kan du blandt andre rejse til følgende lufthavne:

  • Barcelona
  • Las Palmas
  • Alicante

Det er let og bekvemt at sammenligne billetpriser til Lanzarote fra hundredvis af hjemmesider og hurtigt finde den billigste billet.

Populære lufthavne med fly til Lanzarote