Vigtig information om Coronavirus

Seværdigheder Sao Paulo

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.964,- - -
Charter (fly+hotel) Fra 5.715,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Sao Paulo

Butanta slangefarm (Sao Paulo)
Slangefarmen i universitetsparken er igennem de seneste år blevet meget populær hos de turister, der kommer til Sao Paulo. Butanta Instituttet har over 1000 slanger i alle farver og faconer. På instituttet udvinder man deres gift, der bruges til antigifte og andre lægemidler. Udover at kigge på krybdyrene kan man nyde den smukke park, som slangefarmen ligger i eller besøge et af de to krybdyrsmuseer, der er på stedet.
Bydelen Liberdade (Sao Paulo)
Bydelen Liberdade er hjemsted for Sao Paulos asiatiske emigranter. Sao Paulo er faktisk den by uden for Japan, der har det største antal indbyggere med japansk baggrund. Undergrundsbanen stopper lige midt i Liberdade, og det kan nemt lade sig gøre at få en dag eller to til at gå her. Det er som at komme ind i en anden verden og pludselig stå midt en helt igennem orientalsk bydel. Her er også gode og billige japanske, kinesiske og koreanske restauranter. Om søndagen er der marked med fødevarer og kunsthåndværk på Praca Liberdade.
Museet for moderne kunst (Sao Paulo)
Museu de Arte Contemporanea i Sao Paulo har ikke blot en samling, der giver et godt indtryk af nyere brasiliansk kunst. Museet byder også på en betydelig samling af internationale kunstnere. Udstillingen har hjemme i Bienalen der har nogle helt enorme udstillingssale. Hvert andet år er Bienalen hjemsted for en af verdens største tilbagevendende kunstudstillinger. Gå ikke glip af den, hvis du skulle være så heldig, at det netop er på det tidspunkt, du besøger Sao Paulo.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.