COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Salvador

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Charter (fly+hotel) Fra 8.556,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Salvador

Bydelen Pelourinho (Salvador)
Bydelen huser Salvadors ældste og bedst bevarede bygninger fra kolonitiden. Pladsen Largo do Pelourinho var slavemarked i gamle dage, og der skal ikke megen fantasi til for at flyve flere hundrede år tilbage, når man spadserer langs de smukke bygninger. Det er også i Pelourinho, at mange kulturelle arrangementer finder sted.
Kirken Sao Francisco (Salvador)
Denne Kirke er udover at være storslået i sin udførelse også interessant, fordi slaverne blev tvunget til at bygge den. Det var forbudt for slaverne at dyrke deres egen Candomblé religion, og i trods og harme udstyrede de figurerne, der skulle pryde kirken, med bizarre udtryk og kropsformer. Englenes ansigter er forvredne, og nogle er gravide eller har store kønsorganer.
Museet for afro-brasiliansk kultur og historie (Salvador)
Museet giver et virkelig godt indblik i, hvor stærke rødder Salvadors indbyggere har i afrikansk kultur. Et besøg er et glimrende supplement til den fantastiske og anderledes stemning, der gennemstrømmer byen.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.