Seværdigheder Salvador

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 6.499,- - Fra 8.288,-
Charter (fly+hotel) Fra 6.273,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Salvador

Bydelen Pelourinho (Salvador)
Bydelen huser Salvadors ældste og bedst bevarede bygninger fra kolonitiden. Pladsen Largo do Pelourinho var slavemarked i gamle dage, og der skal ikke megen fantasi til for at flyve flere hundrede år tilbage, når man spadserer langs de smukke bygninger. Det er også i Pelourinho, at mange kulturelle arrangementer finder sted.
Kirken Sao Francisco (Salvador)
Denne Kirke er udover at være storslået i sin udførelse også interessant, fordi slaverne blev tvunget til at bygge den. Det var forbudt for slaverne at dyrke deres egen Candomblé religion, og i trods og harme udstyrede de figurerne, der skulle pryde kirken, med bizarre udtryk og kropsformer. Englenes ansigter er forvredne, og nogle er gravide eller har store kønsorganer.
Museet for afro-brasiliansk kultur og historie (Salvador)
Museet giver et virkelig godt indblik i, hvor stærke rødder Salvadors indbyggere har i afrikansk kultur. Et besøg er et glimrende supplement til den fantastiske og anderledes stemning, der gennemstrømmer byen.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK