Seværdigheder Rotorua

Seværdigheder Rotorua

Te Whakarewarewa området (Rotorua)
Navnet er såmænd kort for Te Whakarewarewatangaoteopetauaawahiao, I daglig tale kaldes stedet bare Whaka. Whaka er det største område med varm underjordisk aktivitet. Den mest spektakulære gejser i området er Pohutu, en aktiv gejser, der cirka en gang i timen springer op til tyve meter i tykke sprøjt, gejseren sprøjter i 5-10 minutter, når den er i gang, men til tider sprøjter den helt op til 30 meter i korte sprøjt.
Varme kilder (Rotorua)
Man kan bade i disse thermal pools, hvor den mest populære er Polynesian Spa. Allerede i 1886 blev der bygget et badehus ved kilderne. Det siges, at kilderne har en gavnlig effekt på helbredet, og at man kan blive helbredt for diverse sygdomme i kilderne.
Vulkandalen Waimangu (Rotorua)
Waimangu Volcanic Valley er et andet område med høj underjordisk aktivitet. I området kan man for eksempel se the Waimangu Cauldron, en bleg, mørk sø, der står og damper ved 53 grader. I dalen kan man også se den tidligere så aktive gejser Waimangu, der mellem 1900 og 1904 sprang op til 500 meter op i luften og var verdens største gejser.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Auckland
• Christchurch
• Kaikohe
• Queenstown
• Rotorua
• Wellington
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK