COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Seværdigheder Rio de Janeiro

- Vælg område -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 5.439,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Rio de Janeiro

Bjerget Corcovado (Rio de Janeiro)
På det pukkelryggede bjerg Corcovado står den 30 meter høje kristusfigur og skuer ud over Rio. Statuen er blevet et af Rios varemærker og er ærefrygtindgydende med sin placering på det 710 meter høje bjerg. Toppen kan nås i bil, men den største oplevelse er at tage det lille skramlende tog, der kører gennem Nationalparken Tijuca. De fantastiske udsigter er bedst, hvis man sidder i vognens højre side. Toget afgår hver halve time fra Rua Cosme Velho.
Museet Folclorico Edson Carneiro (Rio de Janeiro)
Selvom dette museum ikke er stort og prangende, er det alligevel blandt byens allerbedste. Her finder man en fantastisk samling af brasiliansk kunsthåndværk gennem tiden. Kunsthåndværket er en af landets stolteste kunstneriske traditioner, og museet er stensikkert et besøg værd. Her er også en lille butik, hvor man kan købe virkeligt godt kunsthåndværk.
Slumkvarteret (Favela) (Rio de Janeiro)
Favela er det brasilianske ord for de slumkvarterer, der ligger strøet ud over bjergskråningerne i Rio (og i alle andre større brasilianske byer). En enorm del af den brasilianske befolkning bor i disse favelas, og en tur indenfor i en så komplet anderledes verden er en kæmpe oplevelse. Men for alt i verden ikke på egen hånd. Der er forskellige guider, der arrangerer besøg i Rios favelas. Marcelo Armstrong taler engelsk og er den absolut mest erfarne på området. Telefon: 322-2727 eller 989-0074.

Område og byseværdigheder

Område: 
• Amazonas
• Pantanal
By: 
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.